top icon
Πωλήσεις

Προσφορά για το νέο Mitsubishi L200

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά για την αγορά του επαγγελματικού μοντέλου L200 ανακοίνωσε η Ιάσων ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στη χώρα μας.

Μια ενδιαφέρουσα προσφορά για την αγορά του επαγγελματικού μοντέλου L200 ανακοίνωσε η Ιάσων ΑΕΒΕ, επίσημος εισαγωγέας των αυτοκινήτων Mitsubishi στη χώρα μας.
 
Η απόκτηση του σκληροτράχηλου επαγγελματικού Mitsubishi L200 γίνεται τώρα πιο δελεαστική με το «Ολοκληρωμένο Πακέτο Επαγγελματία – Mitsubishi Motors», που προσφέρει η Ιάσων ΑΕΒΕ, ο επίσημος εισαγωγέας και διανομέας της Mitsubishi Motors στην Ελλάδα, με το οποίο ο πελάτης με την αγορά ενός L200 κερδίζει δώρο από τα Power Products της Honda αξίας σχεδόν 2.000 ευρώ και επιπλέον όφελος 2.500 ευρώ.
 
Πιο συγκεκριμένα, ο ενδιαφερόμενος αγοράζοντας το Mitsubishi L200, μπορεί παράλληλα να επιλέξει και να κάνει δική του εντελώς δωρεάν είτε μία φρέζα/σκαπτικό μοντέλο F560 αξίας 2.000 ευρώ, είτε μία γεννήτρια EU 20i GP3, αξίας 1.500 ευρώ παίρνοντας το σύγχρονο pick up φορτωμένο και έτοιμο για επαγγελματική δράση.
 
Έτσι, το πρόσφατα ανανεωμένο Mitsubishi L200 με τον υπερτροφοδοτούμενο πετρελαιοκινητήρα των 2,5 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 178 ίππους και ροπή 400 Nm, συνεχίζει την πετυχημένη του πορεία στην αγορά των επαγγελματικών αυτοκινήτων.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ