top icon
Blog

The specialist is back

Τρέχουμε, το πολυτιμότερο μήνυμα, ειδικά όταν αφορά νεότερους, πραγματικούς αθλητές, που έλειψαν πληγωμένοι και επιστρέφουν δυναμικά όπως τους ταιριάζει…

Ο Σάββας Λευκαδίτης, περί ου ο λόγος, βρέθηκε εκτός και επιστρέφει με τον ίδιο τρόπο. Αξιοπρεπής!

Δίπλα του ο κ. Ευάγγελος Άκρατος που προχθές συμμετείχε σε σπριντ στο Αίγιο με οδηγό τον αδελφό του Γιάννη, συμφοιτητής του Σάββα στο Γίνε Πρωταθλητής. Ο Γιάννης ex-Πρωταθλητής FWD, o Σάββας ειδικός σε χώμα με κίνηση στον εμπρός άξονα. Στην άσφαλτο αντίστοιχα, το πρώτο σκαλί του βάθρου μοιράζονται οι Αυγερόπουλος-Πλάγος, και το επόμενο οι Κτιστάκης-Μόσχος, με τα υποκειμενικά στοιχεία που μας αρέσει να παραθέτουμε σχολιάζοντας.

Ελληνικούς αγώνες. Στο χώμα, αμφισβήτησε τους «Γίνε», μαζί τους και ο Γιάννης Αναγνωστάκος, είναι ο Πασχάλης Χατζημάρκος και ο τίτλος-κοινός παρανομαστής που τους αφορά μαζί με τους συνοδηγούς τους, είναι «ιπτάμενοι και gentlemen».

Στην κυριολεξία όμως και Άκρατος και Λευκαδίτης, όπως και οι Αναγνωστάκος, Μανιαδάκης, αριστούχοι του Πανεπιστήμιου «Γίνε Πρωταθλητής», ακολουθούν με συνέπεια το δρόμο που τους δίδαξαν οι professors τους. Οι Αργυρίου, Ζήβας, Παναγιωτόπουλος και Τσάδαρης. Τυχεροί και οι μεν και οι δε, όπως και εμείς σε 4T και στην Toyota, αλλά και ευρύτερα οι ελληνικοί αγώνες. Με τους Άκρατους και τον Σάββα να δίνουν υπεραξία στο Πρωτάθλημα με τη συμπεριφορά τους, είτε απλά οπλοφορούν, είτε και πυροβολούν.

Λευκαδίτης

Περασμένα και ξεχασμένα…

Σε παιχνίδι με τα όρια οι Λευκαδίτης-Β. Άκρατος με το Gallo 208 R4 και πέρασαν σχεδόν οκτώ μήνες από το ύπουλο χτύπημα. Αμέσως μετά την επιτυχία τους στο ΡΑ. Ούτε φανοποιεία, ούτε άλλου τύπου χειρουργείο. Μεταμόσχευση με νέα καρότσα ώστε να παραμείνει η αξία του Γαλλικού κοσμήματος, με γεγονός πως για ότι αφορά στο αμάξωμα, σε σύνδεση άλλωστε με την ασφάλεια σου, δεν κάνεις εκπτώσεις.

Υπομονή, σκληρή δουλειά ώστε να συγκεντρωθούν χρήματα και μόλις προχθές το Γαλλικό σούπερ μίνι με τα σήματα του Πρωταθλητή στις πωλήσεις, στάθηκε στα πόδια του. Το συγκεκριμένο Peugeot κορυφαίο στην κατηγορία του, αυτοκίνητο καθρέπτης της αξιοπρέπειας που χαρακτηρίζει τον οδηγό, της ποιότητας του συνοδηγού και της δυναμικής του Γκάλλο. Κορυφαίοι με Peugeot, Opel και MG, ο Γιώργος και ο Άγγελος, με το σωστό DNA, που απλά εξέλιξαν την έντιμη φιλοσοφία του πατέρα τους Πρωταθλητή-Βαγγέλη, αριστούχοι στην work alcoholics σχολή του Πέτρου Πιπερίδη.

Λευκαδίτης

Αντίστοιχη η συμπεριφορά του Σάββα στην αγωνιστική σχολή και δεν ήταν τυχαία η υπέρβαση για την αγορά του αγωνιστικού 208-R4, σε κατάσταση «κούτα», με τα μπάκετ σε ζελατίνα. Όπως και μέχρι χθες ώστε να μην επηρεαστούν από την επισκευή, συνολική επαναφορά μετά την καταστροφή. Να θυμηθούμε ότι ο Λευκαδίτης με τον Χατζημάρκο ανέβασαν πολυ ψηλά τον πήχη του σκληρού «man-to-man» σε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό τερέν που ο ένας γνωρίζει και ο άλλος έμαθε. Άλλωστε τους χαρακτηρίζει και τους δύο η υπομονή και η επιμονή και να θυμίσουμε ότι ο Σάββας ήρθε στην R κατηγορία έχοντας πτυχίο στην περίφημη Α6, ενώ ο Pasquale αφού αρίστευσε στη R4, επέλεξε την Rally3, όταν θα μπορούσε να συμμετέχει με R1 μοιράζοντας δευτερόλεπτα με το χαμόγελο του σημείο αναφοράς. Γεγονός με απόδειξη, ότι η εμπειρία δεν αγοράζεται αλλά την αποκτάς με σκληρή δουλειά, διαχείριση σκέψης, αξιοποιώντας και το σωστό συνοδηγό και βέβαια με σκληρό συναγωνισμό. Ήταν οι κατηγορίες Α5-6, είναι οι Rally3-4 και θα πάμε στην Κόρινθο να τους απολαύσουμε, εκφράζοντας εκτός από σεβασμό σε όλους άλλωστε στα μπάκετ, αλλά και θαυμασμό σε κυρίους, όπως ο Σάββας Λευκαδίτης, που τον λατρεύεις. Αντικειμενικά και για τον τρόπο του, είτε πιέζεται, είτε και αδικείται, όπως συχνά συμβαίνει στο θαυμαστό κόσμο των Ελληνικών αγώνων που υπηρετούμε.

Καλό δρόμο και όπως έλεγε ο Michelin Competition Grece, o monsieu Papapa: «merde» ._Στρατισίνο 

Λευκαδίτης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ