top icon
Κόσμος

Έτσι θα είναι η νέα BMW X3

Διέρρευσε φωτογραφία της επερχόμενης BMW X3, που αποκαλύπτει τη νέα σχεδιαστική φιλοσοφία του γερμανικού SUV που θα παρουσιαστεί σύντομα και επίσημη.

Μια φωτογραφία που φαίνεται να προέρχεται από ένα προωθητικό βίντεο της επερχόμενης BMW X3 κάνει το γύρο του διαδικτύου και ανάβει φωτιές λίγο πριν την επίσημη παρουσίαση του γερμανικού SUV.

Εμφανείς είναι οι ομοιότητές της με τη μεγαλύτερη XM. Τη διαφορά κάνει η νέα μάσκα με το ιδιαίτερο μοτίβο, που θέλει τις γραμμές να τέμνονται και σίγουρα της χαρίζουν ξεχωριστή εμφάνιση.

Δείτε επίσης: Αποκαλύφθηκε η νέα BMW Σειρά 1

Για την κατασκευή της νέας BMW X3 χρησιμοποιείται η γνωστή πλατφόρμα CLAR, ίδια με αυτή που έχει και το μοντέλο που είναι τώρα στην κυκλοφορία. Πρόκειται για την θερμική έκδοση του μοντέλου, ενώ λίγο αργότερα, μέσα στο 2025, αναμένεται να προστεθεί και μια ηλεκτρική έκδοση, με τα διακριτικά iX3.

BMW X3

Αυτά σε θεωρητική βάση, καθώς ακόμα δεν έχουν γίνει γνωστά τα τεχνικά στοιχεία της επερχόμενης BMW X3. Θα χρειαστεί να περιμένουμε λίγο ακόμα, καθώς η επίσημη παρουσίαση αναμένεται να γίνει μέσα στους επόμενους μήνες, ενώ το λανσάρισμα στην αγορά προς το τέλος του έτους.

BMW X3 2024 leaked

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ