top icon
Αγορά

Το νέο Volvo EX30 διαθέσιμο σε χαμηλότερη τιμή

Πιο προσιτό έγινε το ηλεκτρικό Volvo EX30 καθώς τώρα διατίθεται με χαμηλότερη τιμή ή μηνιαία δόση από 249 ευρώ.

Το νέο, μικρό ηλεκτρικό Volvo EX30 έγινε πιο ελκυστικό όσον αφορά την απόκτησή του, χάρη στο νέο πρόγραμμα «Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ». Πιο συγκεκριμένα, το ποσό επιδότησης του νέου προγράμματος έχει αυξηθεί, ενώ ακόμα πιο δελεαστικό γίνεται χάρη στην άμεση εκταμίευση των χρημάτων.

Έτσι, με το ποσό της κρατική επιδότησης να είναι 9.000 ευρώ και σε συνδυασμό με τη αξιοποίηση της δυνατότητας απόσυρσης που παρέχεται παράλληλα και αγγίζει το ποσό των 2.000 ευρώ, το συνολικό όφελος φτάνει τα 11.000 ευρώ. Με τα παραπάνω η τιμή του νέου Volvo EX30 διαμορφώνεται στα 26.570 ευρώ.

Volvo EX30

Επιπλέον, είναι διαθέσιμα ευέλικτα χρηματοδοτικά προγράμματα Volvo Car Financial Services, που κάνουν ακόμα πιο εύκολη την απόκτηση ενός Volvo EX30. Ενδεικτικά, με το νέο πρόγραμμα Volvo Advantage Plus, για την έκδοση Single Motor Core η μηνιαία δόση διαμορφώνεται σε 249 ευρώ το μήνα. Το παράδειγμα αφορά προτεινόμενη λιανική τιμή (προ επιδότησης) 37.570 ευρώ, με προκαταβολή 15.493 ευρώ, επιτόκιο 4,9%, διάρκεια 48 μήνες και τελευταία δόση 15.405 ευρώ.

Δείτε επίσης: Volvo EX30 – Οδοιπορικό από το Διδυμότειχο στο Ακρωτήριο Ταίναρο

Φυσικά, ο πελάτης μπορεί να επωφεληθεί ταυτόχρονα και από το Κινούμαι Ηλεκτρικά ΙΙΙ και από τα χρηματοδοτικά προγράμματα. Στο παραπάνω παράδειγμα, η άμεση εκταμίευση των 11.000 ευρώ πρακτικά απομειώνει ισόποσα την προκαταβολή στο ισοδύναμο των 4.493 ευρώ.

Volvo EX30

Το Volvo EX30 έχει δυναμική εμφάνιση που απηχεί την τελευταία λέξη του σκανδιναβικού design, έξυπνο και πρακτικό εσωτερικό με υψηλή ποιότητα και μινιμαλιστική αισθητική, φτιαγμένο από ανακυκλωμένα και ανανεώσιμα υλικά. Ως γνήσιο Volvo, αναβαθμίζει περαιτέρω την ασφάλεια με πρωτοποριακά συστήματα προστασίας, ενώ παρέχεται με πακέτο ψηφιακών υπηρεσιών που περιλαμβάνει ενσωματωμένες εφαρμογές και υπηρεσίες Google.

Το μικρό SUV της Volvo διατίθεται σε εκδόσεις με έναν ή δύο ηλεκτροκινητήρες υψηλής απόδοσης και προσφέρει μεγάλη αυτονομία, έως 476 χλμ., και σύντομους χρόνους φόρτισης (26 λεπτά από 10 έως 80% σε ταχυφορτιστή). Το νέο Volvo EX30 συνοδεύεται από εγγύηση 5 ετών και δωρεάν συντήρηση 3 ετών.

Volvo EX30

Volvo EX30

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Volvo EX30
  • Volvo EX30
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ