top icon
Αγώνες

Άνοιξαν οι συμμετοχές για την Ανάβαση Πιτίτσας

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024 θα διεξαχθεί στις 22 & 23 Ιουνίου από τον Αυτοκινητιστικό Όμιλο Πατρών, με την αγαπημένη από όλους τους οδηγούς Ανάβαση Πιτίτσας.

Ο 4ος γύρος για το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων του 2024, θα διεξαχθεί στις 22 και 23 Ιουνίου από τον ΑΟΠ (Αυτοκινητιστικός Όμιλος Πατρών), με την Ανάβαση Πιτίτσας, να είναι για ακόμα μία χρονιά στο καλεντάρι, επιβεβαιώνοντας πως είναι μία από τις πιο αγαπημένες όλων των οδηγών. Για το 2024 η Ανάβαση Πιτίτσας θα ονομαστεί «Ανάβαση Πιτίτσας – Χρήστος Μπαντούνας», στην μνήμη του Χρήστου Μπαντούνα που η μοίρα τον πήρε από κοντά μας τόσο νωρίς και άδικα.

Οι συμμετοχές έχουν ήδη ανοίξει και λήγουν εμπρόθεσμα, την Παρασκευή 14 Ιουνίου ώρα 23:59, με τους ενδιαφερόμενους να δηλώνουν συμμετοχή μέσω Σ.Δ.Δ.Α. (www.e-omae-epa.gr). H Γραμματεία του Αγώνα θα λειτουργεί έως την Παρασκευή 21 Ιουνίου, στα γραφεία του ΑΟΠ (Ναυμαχίας Έλλης 37-39, Πάτρα 26441) , και ώρες 19.00-22.30). Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καλούν στα τηλέφωνα: 2610 432737 -6944794823 και e-mail: [email protected].

Ο συμπληρωματικός Κανονισμός και πολλές ακόμα χρήσιμες πληροφορίες θα δημοσιευτούν στη σελίδα του σωματείου (www.aop.gr), όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομοσπονδίας (www.omae-epa.gr). Όλες οι πληροφορίες για αγωνιζόμενους και θεατές είναι διαθέσιμες και στη σελίδα του ΑΟΠ στο facebook: ΑΟΠteam. Με νέα δελτία τύπου και ανακοινώσεις η οργανωτική επιτροπή θα ενημερώνει για τις λεπτομέρειες του αγώνα, τις παροχές, αλλά και τους υποστηρικτές–χορηγούς του (μεγάλος Χορηγός Zacharias Automobile). Γραφείο Τύπου ΑΟΠ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ