top icon
Επικαιρότητα

Στη Γενεύη το Suzuki Swift S-Concept!

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη την κορυφαία παραλλαγή του Swift, η οποία θα «πλησιάζει» αρκετά την έκδοση που τελικά θα πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.

Η ιαπωνική εταιρεία θα παρουσιάσει στη Γενεύη την κορυφαία παραλλαγή του Swift, η οποία θα «πλησιάζει» αρκετά την έκδοση που τελικά θα πάρει το δρόμο για τη γραμμή παραγωγής.
 
Όπως συνέβη και με το μοντέλο της περασμένης γενιάς, έτσι και σήμερα η γκάμα του δημοφιλούς νέου Swift συμπληρώνεται με την κορυφαία έκδοση της σειράς. Η ιαπωνική εταιρεία, ωστόσο, δεν πρόκειται να παρουσιάσει στην Έκθεση της Γενεύης την τελική μορφή του μοντέλου, αλλά την πρωτότυπη (εξ ου και η ονομασία S-Concept), η οποία όμως θα «περιγράφει» αρκετά εκείνη που στο εγγύς μέλλον θα συνοδεύει την έκδοση παραγωγής. Κατά την πάγια τακτική πολλών πλέον εταιρειών, η Suzuki δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες στη δημοσιότητα, παρά μόνο τη λακωνική δήλωση της παρουσίας του S-Concept στη Γενεύη και φυσικά τη φωτογραφία που σήμερα σας παραθέτουμε. Από την τελευταία, τα μόνα συμπεράσματα που μπορεί να εξάγει κανείς είναι η εμφανώς πιο… αθλητική περιβολή του S-Concept σε σχέση με τις «ταπεινές» εκδόσεις του Swift. Σε κάθε περίπτωση, πάντως, τα εξωτερικά γνωρίσματα που με μιας κλέβουν την παράσταση στο νέο S-Concept είναι τα «διπλά» φωτιστικά σώματα, η μεγάλη εισαγωγή αέρα στο κάτω μέρος του προφυλακτήρα (σ.σ.: οι παραπομπές εδώ στο μεγαλύτερο Kizashi) και –κυρίως- η αεροτομή… αγωνιστικού τύπου που διακρίνεται στο πίσω μέρος του αμαξώματος. 
 
Περισσότερα στοιχεία για την κορυφαία έκδοση του ιαπωνικού «μικρού» θα ανακοινωθούν μόλις ανοίξουν οι πύλες της 81ης Διεθνούς Έκθεσης Αυτοκινήτου της Γενεύης, την 1η Μαρτίου. _Χ.Α.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ