top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

ΣΙΣΑ Ράλλυ Σύρου (14-16 Ιουνίου)

Σε δύο εβδομάδες η Σύρος θα υποδεχθεί για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το ομώνυμο ράλλυ ιστορικών αυτοκινήτων, που συνδιοργανώνεται από τον ΣΙΣΑ και την Περιφέρεια Νοτίου Αιγαίου.

Πολύτιμος υποστηρικτής σε αυτήν την διοργάνωση είναι ο Σύλλογος Ιστορικών Οχημάτων Σύρου – Syros Enfield. Η αναχώρηση έχει προγραμματιστεί για την Παρασκευή 14 Ιουνίου στις επτά το πρωί από Πειραιά και στις επτά το απόγευμα θα συγκεντρωθούν οι συμμετέχοντες στο επιβλητικό Δημαρχείο, στην πλατεία Μιαούλη, για διοικητικό έλεγχο & την παρουσίαση των πανέμορφων ιστορικών αυτοκινήτων και των πληρωμάτων. Εναλλακτικά οι συμμετέχοντες μπορούν να ταξιδέψουν με απογευματινά πλοία ή με τα πρωινά πλοία του Σαββάτου. Το κόστος των ακτοπλοϊκών εισιτηρίων έχει κρατηθεί σε πολύ χαμηλό επίπεδο χάριν στην υποστήριξη της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου.Rally Syrou  Υπάρχει δυνατότητα διαμονής σε προνομιακές τιμές σε ξενοδοχείο και καταλύματα κοντά στην Ερμούπολη πάνω στην θάλασσα. Η εκκίνηση του Ράλλυ Σύρου θα δοθεί το Σάββατο 15 Ιουνίου στις 1μμ και τα πληρώματα θα αναμετρηθούν στις ειδικές «Λαζαρέττα», «Βάρη», «Δανακός» & «Άνω Μεριά». Στις 14:30 θα γίνει ανασυγκρότηση με γεύμα στο «Πλακόστρωτο» στο Σαν Μιχάλη. Στις 3:45 μμ θα δοθεί η επανεκκίνηση του αγώνα με τις ειδικές «Σαν Μιχάλη» & «Επισκοπειό» και ο αγώνας θα κλείσει με «Ντελαγκράτσια», «Αεροδρόμιο» και τον τερματισμό περίπου στις 5:30 μμ στην πλατεία Μιαούλη.

Rally Syrou

Ο αγώνας θα χρονομετρηθεί δορυφορικά με live αποτελέσματα από την Anube Sport και οι τελικές κατατάξεις θα αναρτηθούν αμέσως μετά τον τερματισμό. Στις 8:30 μμ θα γίνει η δεξίωση απονομής επάθλων σε μαγευτικό μέρος. Η Κυριακή είναι ελεύθερη για να απολαύσουν οι συμμετέχοντες την αρχόντισσα των Κυκλάδων, ενώ η επιστροφή έχει προγραμματιστεί για αργά το μεσημέρι. Η έγκαιρη συμμετοχή σας, πριν την Πέμπτη 6 Ιουνίου, θα διασφαλίσει το βέλτιστο αποτέλεσμα της διοργάνωσης, καθώς ο αριθμός ακτοπλοϊκών εισιτηρίων & ξενοδοχείων είναι περιορισμένος. Ελάτε να διασκεδάσετε με το ιστορικό σας αυτοκίνητο σε αυτήν τη μοναδική εκδήλωση, που συνεχίζει την τριακονταετή παράδοση του ΣΙΣΑ στα Ράλλυ Νήσων.

Rally Syrou

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ