top icon
Αγώνες/Διοργανώσεις

T.S.D. Regularity Rally – Aποτελέσματα

Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, όντας μια εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπεί στην οδηγική απόλαυση των συμμετεχόντων.

O AC3 (Argolis Classic Car Club) συνδιοργάνωσε με τον Δήμο Φυλής, το Time Speed Distance (Τ.S.D.) Regularity Rally το Σάββατο 25 Μαΐου 2024. Το T.S.D. Regularity Rally σχεδιάστηκε και πραγματοποιήθηκε με επιτυχία, κατόπιν άψογης συνεργασίας των συνδιοργανωτών, κατά γενική ομολογία των συμμετεχόντων. Ήταν μία εκδήλωση έξω από τα συνηθισμένα, που αποσκοπούσε στην οδηγική απόλαυση και ευχαρίστηση των πληρωμάτων και περιελάμβανε σε 240 χλμ. διαδρομής 10 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας διαφορετικού ρυθμού με απαιτητική πλοήγηση, συνολικού μήκους 90 χλμ. και 74 χρονομετρήσεις. Αντίστοιχης δυσκολίας ήταν και η σχεδίαση για την πολυπληθή και ανταγωνιστική κατηγορία Touring Sport που στην ίδια διαδρομή και ΕΔΑ κλήθηκαν να είναι ακριβείς σε 62 χρονομετρήσεις. Στην αφετηρία στη Φυλή βρέθηκαν 32 πληρώματα από όπου έλαβαν εκκίνηση από τον Πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Φυλής κ. Μιλτιάδη Παπαδήμα, ως εκπρόσωπο του απόντα Δημάρχου, στις 11:00, παρουσία κατοίκων. Το επίπεδο συναγωνισμού ήταν υψηλό με έμπειρα στο είδος τους πληρώματα και εκπλήξεις αφού 2 παραδοσιακά πληρώματα της κατηγορίας Touring Sport, μεταπήδησαν στην Regularity να δοκιμάσουν την εμπειρία της άγνωστης χρονομέτρησης και οι επιδόσεις τους εξέπληξαν!

TSD

Στην κατηγορία Regularity από την 1η ΕΔΑ ο Σπύρος Μουστάκας έχοντας συνοδηγό τη ενθουσιώδη νεαρή μαθητευόμενη, Ισμήνη Χατζηκωνσταντίνου στην 1η συμμετοχή της σε «αγωνιστική εκδήλωση», απέκτησαν βραχεία κεφαλή και έτσι συνέχισαν μέχρι τον τερματισμό με Alfa Romeo Alfasud ti του 1978. Ακολούθησαν δεύτεροι οι Δούρος Τάσος- Ιατρίδης Ιούλιος με το αναβαθμισμένο AUTHI Μini 1275, model 1975. Ξεχωριστή αναφορά στους 3ους ως το «πλήρωμα της εκδήλωσης» Φαρμάκη Κυριάκο- Αθανασοπούλου Μαρία, Volvo 122s Amazon model, που πέτυχαν την καλύτερη επίδοση στην πιο απαιτητική Ειδική Διαδρομή Ακριβείας 6 Regularity Master.

Όμως στην κατηγορία Touring Sport, στις τρεις πρώτες θέσεις υπήρχαν συνεχείς ανακατατάξεις και ενδιαφέρον μέχρι τον τερματισμό στη Φυλή. Για τις 6 πρώτες θέσεις που είχαν προκηρυχτεί έπαθλα, κατετάγησαν: 1οι Λαλούσης Ηλίας- Ευσταθίου Νικόλαος, Subaru Legacy Τurbo 1991, 2οι Λαγάκης Ιωσήφ– Τσαλίκης Νικήτας, Subaru Legacy 1991, 3οι Ποριώτης Δημήτρης-Μακρυωνίτης Ιωσήφ, Toyota Starlet 1979, 4οι Κυρανάς Ιωάννης–Αbastado Akis, Toyota Corolla Gti 1988, 5οι Λεύκαρος Τηλέμαχος- Μελανίτης Ιάκωβος, Zastava Yugo 1992, και 6οι Μπακλατζής Αθανάσιος- Ζέρβας Θεόδωρος, BMW 628 CSi 1984.

Volvo 122S

Στην κατηγορία Touring Classic στο βάθρο ανέβηκαν: 1οι Δεσεκόπουλος Παναγιώτης- Πετούσης Κωνσταντίνος, Alfa Romeo Berlina 1971, 2οι Ποριώτης Νίκος-Πάλλας Τόλης, Alfa Romeo Berlina 1968, και 3οι Ντανάκας Γεώργιος –Ουλή Θεοδοσία, Lancia Berlina 1973. Στην κατηγορία Touring Sport /GT, που έχουν τον δικό τους συναγωνισμό η τελική κατάταξη είναι: 1οι Κανελλόπουλος Γεώργιος- Κριτσίκης Νικόλαος Toyota Celica TS 2001, 2οι Σιέττος Μιχαήλ-Μπουρνοβαλάκη Αντωνία Peugeot 106 Rallye 1996 και 3οι Ιωάννου Ιωάννης- Τσουχλαράκης Νικόλαος, Peugeot 106 Rallye 1995.

T.S.D. Regularity Rally

Στην εκδήλωση φιλοξενήθηκε η προσπάθεια της ομάδας για τα παιδιά με ιδιαιτερότητες, @nfs_race_for_autism_team που συμμετείχε με πληρώματα και όλα τα αυτοκίνητα της εκδήλωσης έφεραν το σχετικό αυτοκόλλητο. Ο εκπρόσωπος του Δήμου Φυλής που πραγματοποίησε την απονομή επάθλων στους νικητές και διακριθέντες δήλωσε ενθουσιασμένος και ότι επιθυμία του Δήμου είναι να επαναληφθεί η εκδήλωση και του χρόνου! Ευχαριστούμε θερμά τον ΔΗΜΟ ΦΥΛΗΣ για την στήριξη και την άψογη συνεργασία, τους υποστηρικτές μας, τους χορηγούς επικοινωνίας, τα μέλη μας όπως και των Λεσχών: ΦΙΛ.Π.Α, Σ.Ι.Σ.Α, Α.Π.Π.Λ.Ε, ΑΣΜΑ, ΑΛΑ, καθώς και όλες τις αγωνιστικές ομάδες που μας τίμησαν με τη συμμετοχή τους. Ως Οργανωτική Επιτροπή κρατάμε την ατάκα που ακούσαμε από τρία διαφορετικής κατηγορίας πληρώματα: Όσοι δεν ήλθαν έχασαν! Και του χρόνου! Οργανωτική Επιτροπή

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ