top icon
Επικαιρότητα

Τα νέα Mitsubishi ASX και L200 στην Ελλάδα

Το καθιερωμένο φέις λιφτ που συνοδεύει σχεδόν κάθε μοντέλο υπέστη πρόσφατα και το Mitsubishi ASX που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Το καθιερωμένο φέις λιφτ που συνοδεύει σχεδόν κάθε μοντέλο υπέστη πρόσφατα και το Mitsubishi ASX που βρίσκεται ήδη στην Ελλάδα και διατίθεται τόσο σε δικίνητες όσο και σε τετρακίνητες εκδόσεις.

Οι αλλαγές εντοπίζονται κυρίως στους προφυλακτήρες που πλέον είναι βαμμένοι στο χρώμα του αμαξώματος, στο πλαστικό που πλαισιώνει το ηχοσύστημα, σε λεπτομέρειες χρωμίου στις εμπρός πόρτες, στην αναβαθμισμένη πίσω ανάρτηση πολλαπλών συνδέσμων και στο κουμπί All Weel Control (AWC) στις τετρακίνητες εκδόσεις, που αντικατέστησε τον περιστροφικό διακόπτη του προηγούμενου μοντέλου.

Αλλαγές αναφορικά με την παρεχόμενη αίσθηση έχει υποστεί και το εξάρι χειροκίνητο κιβώτιο που συνοδεύει στάνταρ τις πετρελαιοκίνητες εκδόσεις, το οποίο σε κάθε περίπτωση παραμένει αρκετά κοντό, κάτι που έχει αρνητικές επιπτώσεις στην κατανάλωση, τουλάχιστον σε ανοιχτούς δρόμους.

Αναφορικά με τις εκδόσεις, το ASX θα συνεχίσει την πορεία του με τον ατμοσφαιρικό 1600αρη βενζινοκινητήρα (προσθιοκίνητο) με τους 117 ίππους και τον 1800αρη ντίζελ (4×2 και 4×4) με απόδοση 150 ίππους, οι οποίοι έχουν ραφιναριστεί ώστε να πληρούν τις προδιαγραφές Euro5+.

Οι τιμές, για τη βασική έκδοση (Inform) του ASX 1.6 αρχίζουν από τα 20.090 ευρώ (18.070 με απόσυρση και προωθητικό πρόγραμμα) και φτάνουν στα 29.990 ευρώ (27.161 με απόσυρση και προωθητικό πρόγραμμα) για την πλουσιότερη τετρακίνητη έκδοση (Intense Panorama) του πετρελαιοκίνητου μοντέλου με πανοραμική ηλιοροφή.

Στο πλαίσιο ανανέωσης μπήκε και το εργαλείο L200, το οποίο πλέον φέρει μάσκα αλά Pajero, καθώς και φαρδύτερα φρύδια τροχών ανάλογα με την έκδοση. Το μοντέλο με τον ντίζελ των 2.5 λίτρων, παραδοσιακά είναι πισωκίνητο, με τις επιλογές τετρακίνησης και πάλι ανάλογα με την έκδοση να έχουν να κάνουν με δυνατότητα κλειδώματος του κεντρικού άξονα και κατανομή της ροπής 50/50 εμπρός/πίσω, αλλά και με τετρακίνηση Super Select, γνωστή από τα επιβατικά της Mitsubishi, που πρακτικά διαθέτει και επιλογή όπου η ροπή κατανέμεται εμπρός/πίσω σε ποσοστό από 37/63 έως 50/50 επιτρέποντας την κίνηση του αυτοκινήτου με επιλεγμένη τετρακίνηση και σε υψηλές ταχύτητες.

 

Οι τιμές για το L200 ξεκινούν από τα 21.590 ευρώ (19.660 με απόσυρση και προωθητικό πρόγραμμα) για την έκδοση Single Cab και φτάνουν στα 33.760 (31.236 με απόσυρση και προωθητικό πρόγραμμα) για την διπλοκάμπινη πλούσια έκδοση Instyle.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ