top icon
Αγώνες

WRC: Ήμουν ταχύτερος, δηλώνει ο Ogier!

Ο Sebastien Ogier, υποστήριξε με δηλώσεις του, ότι ήταν ταχύτερος από τον Sebastien Loeb στον δεύτερο γύρο της χρονιάς στο Μεξικό, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε μετά από έξοδο την τελευταία ημέρα του αγώνα.

Sebastien Loeb στον δεύτερο γύρο της χρονιάς στο Μεξικό, παρά το γεγονός ότι εγκατέλειψε μετά από έξοδο την τελευταία ημέρα του αγώνα. Σας θυμίζουμε ότι οι δύο οδηγοί της Citroen έδωσαν σπουδαία μάχη στις ειδικές διαδρομές του Μεξικό μέχρι εκείνο το σημείο, τουλάχιστον μέχρι τη στιγμή που ο Ogier βγήκε από το δρόμο πληγώνοντας την ανάρτηση του DS3 WRC και εγκαταλείποντας. «Πίεζα στο όριο, έπρεπε να καθαρίσω το δρόμο και να παραμείνω στη μάχη της νίκης. Σε αυτές τις περιπτώσεις είναι λογικό ότι όλα μπορεί να συμβούν. Έπαιξα αυτό το παιχνίδι και απλά αυτή τη φορά έχασα», είπε ο Γάλλος και συνέχισε: «Είμαι σίγουρος, ότι αυτό το Σαββατοκύριακο ήμουν ταχύτερος από τον Loeb, ειδικά αν αναλογιστούμε τη σειρά εκκίνησης. Ήμουν μέσα στη μάχη. Αν είχαμε να αντιμετωπίσουμε τις ίδιες συνθήκες πιστεύω ότι θα ήμουν ταχύτερος. Αυτό είναι καλό, αλλά ακόμα είμαστε στην αρχή της χρονιάς. Έτσι, έχω ακόμα μεγάλο κίνητρο για να πιέσω, ενώ μπροστά μας έχουμε 11 αγώνες. Τώρα, θα έχουμε πολύ καλή σειρά για το Ράλλυ Πορτογαλίας και θα μπορούμε να έχουμε σαφώς καλύτερη στρατηγική», κατέληξε ο Ogier.
 
Ο επικεφαλής της Citroen Racing, Olivier Quesnel, από την πλευρά του δήλωσε ότι ο Ogier έχει αφήσει ήδη πίσω του την εγκατάλειψη στο Μεξικό, όπως όφειλε να κάνει. «Δεν σας κρύβω ότι είμαι λίγο απογοητευμένος για τον Sebastien», είπε αρχικά ο Quesnel και συνέχισε: «Βέβαια, προτιμώ να σκέφτομαι ότι η Citroen κέρδισε και ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη του DS3. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να βρίσκεται η Citroen στο βάθρο. Η μοναδική μου σκέψη και πρόβλημα είναι η Citroen. Δεν έχω προτίμηση στο ποιος θα κερδίσει. Αν ο Ogier είναι απογοητευμένος μετά από αυτό που συνέβη στο Μεξικό, δεν πρόκειται να πετύχει στην καριέρα του. Ότι έγινε, έγινε. Αυτό που του είπα είναι ότι είναι ηλίθιο αυτό που έκανε, αλλά ανήκει στο παρελθόν. Αυτή η ιστορία τελείωσε. Εξάλλου αυτό είναι οι αγώνες Ράλλυ και είμαι σίγουρος ότι θα συμβεί και πάλι στο μέλλον. Όπως είπα και πριν είμαι απογοητευμένος, αλλά έχασε πολύτιμους βαθμούς και αυτό είναι δικό του πρόβλημα. Αναφορικά με το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών είναι μόλις ο δεύτερος αγώνας και δεν πιστεύω ότι θα μας δημιουργήσει πρόβλημα. Αλλά αναφορικά στην δική του προσπάθεια για τίτλο, ήδη αποτελεί πρόβλημα αυτή η έξοδος»._Π.Τ.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ