top icon
Διάφορα

Εαρινό Ράλλυ ΦΙΛΠΑ Poseidonion: 4 και 5 Απριλίου

Το «Εαρινό Ράλλυ Κλασικών Αυτοκινήτων» της ΦΙΛΠΑ έρχεται για δεύτερη φορά στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel.

Το «Εαρινό Ράλλυ Κλασικών Αυτοκινήτων» της ΦΙΛΠΑ έρχεται για δεύτερη φορά στις Σπέτσες από το Poseidonion Grand Hotel.

 

Το Poseidonion Grand Hotel φιλοξενεί για δεύτερη συνεχή χρονιά το Εαρινό Ράλλυ Κλασικών Αυτοκινήτων σε συνεργασία με τη ΦΙΛΠΑ (Φίλοι Παλαιού Αυτοκινήτου). Μοναδικές αντίκες ανεκτίμητης αξίας που χρονολογούνται από το 1921, θα περάσουν και πάλι από το νησί των Σπετσών, συνθέτοντας μοναδικές εικόνες που θα μεταδώσουν την αίσθηση από ταινίες παλιών εποχών.

Τα αυτοκίνητα θα ξεκινήσουν το πρωί του Σαββάτου από τον Ισθμό της Κορίνθου, με προορισμό την Κόστα, διανύοντας μια απόσταση 150 χλμ. με ειδικές διαδρομές που θα αναδείξουν τους νικητές. Στη συνέχεια, θα μεταφερθούν στις Σπέτσες με Ferry Boat και θα συγκεντρωθούν μπροστά από το Ποσειδώνιο. Οι θεατές θα έχουν και φέτος την ευκαιρία να θαυμάσουν από κοντά εντυπωσιακά κλασικά αυτοκίνητα όπως Rolls Royce, Porsche, Jaguar και Ferrari του περασμένου αιώνα. Τη δεύτερη μέρα, οι πανέμορφες φιγούρες του παρελθόντος θα πραγματοποιήσουν το γύρο του νησιού, με φόντο το υπέροχο σκηνικό των Σπετσών.

 

Το Poseidonion Grand Hotel, θέλοντας να τιμήσει την μοναδικότητα των Σπετσών ως ένα νησί χωρίς αυτοκίνητα, υποδέχεται περήφανα για λίγες μόνο ώρες, κλασικές αντίκες που έχουν γράψει ιστορία, ζωντανεύοντας το κλίμα και την κομψότητα μια άλλης εποχής. Τα μουσειακά αυτά αριστουργήματα έρχονται για να κοσμήσουν τους δρόμους των Σπετσών και την πλατεία Ποσειδωνίου, μπροστά από το εξίσου ιστορικό ξενοδοχείο το οποίο αποτελεί κατεξοχήν σύμβολο διαχρονικότητας.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ