top icon
Επικαιρότητα

Έκθεση Αυτοκινήτου Ντιτρόιτ

Kλειστά κρατούν ακόμη τα χαρτιά τους οι κατασκευαστές, σχετικά με τα εκθέματα που θα παρουσιάσουν από τις 7 ως τις 21 Ιανουαρίου στο Διεθνές Σαλόνι της αμερικανικής μητρόπολης του αυτοκινήτου.
 
Στη συντριπτική τους πλειοψηφία έχουν μέχρι τώρα δημοσιεύσει μόνο σκίτσα από κάποια πολύ ενδιαφέροντα concepts, που θα κάνουν εκεί την πρώτη τους εμφάνιση: η Mitsubishi θα έχει στο Ντιτρόιτ το «Prototype X», η KIA το «Kue», η Mazda το «Ryuga», η Acura το «Advanced Sport Car» και η Ηοnda το «Accord Coupe». To πιο ολοκληρωμένο concept είναι μέχρι στιγμής το «XC60» της Volvo, που η σουηδική εταιρεία θα παράγει από το 2009.
 
Δε θα λείψουν φυσικά και τα πανέτοιμα για εμπορική σταδιοδρομία μοντέλα, όπως η νέα Cadillac CTS και η επόμενη γενιά του Mitsubishi Lancer. Το «Concept Ocean Drive» της Mercedes-Benz, του οποίου οι πρώτες φωτογραφίες κοινοποιήθηκαν, αποκαλύπτει μια μελλοντική ανοιχτή τετράθυρη έκδοση της S-Class. Δεν γνωρίζουμε αν το συγκεκριμένο project φτάσει τελικά ως τη γραμμή παραγωγής, ωστόσο η Έκθεση του Ντιτρόιτ μας κρύβει κι άλλες εκπλήξεις, όσο θα πλησιάζουμε στην ημέρα των εγκαινίων της…          

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ