top icon
Ειδήσεις

Νέο VW Passat: Aπό 20.440 ευρώ

Ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο εμπόρων VW, που λαμβάνει χώρα στο Costa Navarinο, η Kosmocar ανακοινώνει την διάθεσή του στην Ελλάδα σε εκδόσεις Limousine και Variant.

Ταυτόχρονα με την παγκόσμια παρουσίαση του νέου Passat στο δίκτυο εμπόρων VW, που λαμβάνει χώρα στο Costa Navarinο, η Kosmocar ανακοινώνει την διάθεσή του στην Ελλάδα σε εκδόσεις Limousine και Variant.

 Το Passat όγδοης γενιάς βασίζεται στην πλατφόρμα MQB. Χαρακτηρίζεται δε από τη μείωση του συνολικού του βάρους έως και 85 kg έναντι της προηγούμενης γενιάς. Το αυτοκίνητο διαθέτει νέα συστήματα υποβοήθησης οδηγού και νέα γενιά συστημάτων infotainment, ενώ λανσάρει για πρώτη φορά συστήματα όπως το Σύστημα Υποβοήθησης Κυκλοφοριακής Συμφόρησης Traffic Jam Assist και το Σύστημα Αυτόματου Παρκαρίσματος Ρυμουλκούμενου Trailer Assist. Η όγδοη γενιά Passat διαθέτει νέους κινητήρες, τεχνολογίας TSI και TDI. Μεταξύ άλλων, για πρώτη φορά στην γκάμα της VW παρουσιάζεται ο νέος κινητήρας 1.6 TDI, απόδοσης 120 ίππων. Όλοι οι κινητήρες είναι BlueΜotion Technology, με την κατανάλωση καυσίμου και τις εκπομπές ρύπων CO2 να έχουν μειωθεί μέχρι και 20% σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο.

Ένα ακόμα χαρακτηριστικό γνώρισμα της νέας γενιάς Passat είναι το υψηλό επίπεδο του βασικού εξοπλισμού όλων των εκδόσεων που ξεπερνά ακόμα και προτάσεις της μεγαλύτερης κατηγορίας. Μερικά από τα στοιχεία εξοπλισμού που περιλαμβάνονται ως standard σε εκδόσεις του νέου Passat, είναι:

Σύστημα αυτόματης διατήρησης σταθερής ταχύτητας & απόστασης ACC

Σύστημα αποφυγής πολλαπλών συγκρούσεων Multi Collision Brake

Σύστημα αναγνώρισης κόπωσης Οδηγού Fatigue Detection

Σύστημα ασφαλείας επιβατών Pre-Crash

Σύστημα επιτήρησης εμπρός χώρου Front Assist με City Emergency Brake

Σύστημα αυτόματης στάθμευσης Park Assist 3ης γενιάς

Σύστημα πολυμέσων Composition Media με έγχρωμη οθόνη αφής 6,5

Bluetooth, θύρα USB, συνδεσιμότητα MirrorLink

Καθίσματα ergoComfort με 6 ηλεκτρικές ρυθμίσεις για το κάθισμα του οδηγού

Climatronic 3-Ζωνών για τους εμπρός και τους πίσω επιβάτες

LED πίσω φώτα

Οι τιμές πώλησης του νέου VW Passat Limousine στη χώρα μας είναι οι κάτωθι:

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ