top icon
Αγώνες

MotoGP: Η Aprilia Racing κάνει πρεμιέρα για το 2024

Η εργοστασιακή ομάδα της Aprilia αποκάλυψε το livery των μοτοσικλετών της στο MotoGP για το 2024.

Η Aprilia Racing, η εργοστασιακή με άλλα λόγια ομάδα της ιταλικής εταιρείας από το Noale, αποκάλυψε το νέο livery των μοτοσικλετών της στο MotoGP για το 2024.

Χρωματικά, οι αλλαγές είναι περιορισμένες με το γνωστό μοτίβο στη λιβρέα της RS-GP να διατηρείται σχεδόν απαράλλακτο.

MotoGP - Aprilia Racing

Ωστόσο, οι σημαντικότερες διαφορές βρίσκονται στις νέες τεχνολογικές κατακτήσεις της ιταλικής μοτοσικλέτας. Και ιδιαίτερα στον τομέα της αεροδυναμικής, καθώς η RS-GP24 ενσωματώνει μια σειρά από καινοτόμα χαρακτηριστικά στα πλαϊνά φέριγκ, στα εμπρός φτερά, που αυξάνουν την κάθετα παραγόμενη δύναμη, αλλά και στο πίσω μέρος.

MotoGP - Aprilia Racing

Και για το 2024 το οδηγικό δίδυμο διατηρείται, με τον Aleix Espargaro και Maverick Vinales να καλούνται για δεύτερη χρονιά ως δίδυμο να υπερασπιστούν τα χρώματα της ιταλικής εταιρείας στο MotoGP.

MotoGP - Aprilia Racing

Μια RS-GP προδιαγραφών 2024 θα οδηγεί και ο Miguel Oliveria, ο οποίος θα δώσει το «παρών» με τα χρώματα της Trackhouse Racing. Σε αντίθεση, ο ομόσταβλος του Πορτογάλου… οδοντογιατρού, Raul Fernanzez, θα οδηγεί για το 2024 μια RS-GP προδιαγραφών 2023.

MotoGP - Aprilia Racing

«Η προσέγγισή μας το 2024 δεν διαφοροποιείται σε σχέση με την καλή βάση που έχουμε ήδη δημιουργήσει, ειδικά τις δύο τελευταίες σεζόν. Η RS-GP είναι ένα ώριμο project πλέον, πιστό στη φιλοσοφία της Aprilia, το οποίο έχουμε προσπαθήσει να βελτιώσουμε έτι περαιτέρω. Αυτό γίνεται ακόμα πιο ξεκάθαρο στον τομέα της αεροδυναμικής, όπου έχουμε εισάγει μερικές καινοτόμες λύσεις για να βελτιώσουμε τα χαρακτηριστικά της μοτοσικλέτας.

«Κάθε λεπτομέρεια έχει επανεξεταστεί, όπως αρμόζει σε ένα πρωτάθλημα που έχει θέσει στο επίκεντρό τoυ την τεχνολογία. Το να έχουμε τρεις μοτοσυκλέτες με τις ίδιες προδιαγραφές από την αρχή της σεζόν αναμφίβολα θα συμβάλει στον εξέλιξή μας. Θα έχουμε πολύ περισσότερα διαθέσιμα δεδομένα, τα οποία θα πρέπει στη συνέχεια να αναλύουμε», δήλωσε ο Τεχνικός Διευθυντής της Aprilia Racing, Romano Albesiano.

MotoGP - Aprilia Racing

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • MotoGP - Aprilia Racing
  • MotoGP - Aprilia Racing
  • MotoGP - Aprilia Racing
  • MotoGP - Aprilia Racing
  • MotoGP - Aprilia Racing
  • MotoGP - Aprilia Racing
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ