top icon
Αγώνες

10ο Mercedes-Benz Ιστορικό Ράλλυ Ακρόπολις: τεχνικός έλεγχος

Το άρωμα του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις γίνεται όλο και πιο έντονο καθώς σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου.

Το άρωμα του 10ου Mercedes-Benz Ιστορικού Ράλλυ Ακρόπολις γίνεται όλο και πιο έντονο καθώς σήμερα ξεκίνησε η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου που φέτος χάρη σε ενέργειες του Στράτου Φωτεινέλη φιλοξενείται στις εγκαταστάσεις του Ιδιωτικού ΚΤΕΟ Auteco στην Λ. Αθηνών. Πολλά από τα αυτοκίνητα που τις επόμενες ημέρες θα δώσουν την δική τους μάχη στις ειδικές διαδρομές έδωσαν το παρόν στην σημερινή πρώτη ημέρα του τεχνικού ελέγχου στην οποία ήταν υποχρεωτική η παρουσία των ελληνικών συμμετοχών και προαιρετική αυτή των ξένων με τα οποία θα συνεχιστεί ο τεχνικός έλεγχος αύριο.
Από την σημερινή διαδικασία πέρασαν συνολικά 113 αυτοκίνητα, από τα οποία 36 της Sporting και 77 της Regularity κατηγορίας τα οποία και πήραν το πράσινο φως για την συμμετοχή τους στον αγώνα.

Η διαδικασία του τεχνικού ελέγχου θα συνεχιστεί αύριο στις 11:00 με τα αυτοκίνητα των ξένων συμμετοχών και θα ολοκληρωθεί στις 13:00 ενώ λίγες ώρες αργότερα, στις 18:00 τα πληρώματα θα βρεθούν στην Ακρόπολη για την τελετή εκκίνησης.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ