top icon
Επικαιρότητα

BMW Hellas: Επίσημος χορηγός Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής

Ένα χρόνο ακριβώς πριν από την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας ενόψει των αγώνων του Λονδίνου, η BMW Hellas ανακοίνωσε σε εκδήλωση στο Ζάππειο ότι θα είναι επίσημος χορηγός της ΕΟΑ.

Ένα χρόνο ακριβώς πριν από την τελετή αφής της ολυμπιακής φλόγας ενόψει των αγώνων του Λονδίνου, η BMW Hellas ανακοίνωσε σε εκδήλωση στο Ζάππειο ότι θα είναι επίσημος χορηγός της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής.
 
Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου αποσαφηνίστηκε πως η χορηγία της βαυαρικής εταιρείας θα είναι σε χρηματικό επίπεδο, αλλά και σε παροχή αυτοκινήτων προς τους αθλητές, οι οποίοι θα προκριθούν να συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου το 2012.
 
Πρέπει να σημειωθεί ότι στη λαμπαδηδρομία, η οποία θα ξεκινήσει έπειτα ακριβώς από την αφή της φλόγας στις 10 Μαΐου του 2012, θα συμμετάσχουν και πολλά αυτοκίνητα της BMW, τα οποία θα διακρίνονται για τη φιλικότητά τους απέναντι στο περιβάλλον. Ηλεκτρικά μοντέλα δε θα λάβουν μέρος στη λαμπαδηδρομία.
 
Θυμίζουμε ότι ανάλογα ενεργό ρόλο είχε στο παρελθόν η «κεντρική» BMW στους αγώνες του 1972 στο Μόναχο και του 1996 στην Ατλάντα των ΗΠΑ.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ