top icon
Πωλήσεις

Η Bentley Continental GT στην Ελλάδα

Η Bentley Athens, παρουσίασε στους πελάτες της τη νέα Continental GT, που παρά το συγγενές σχήμα με το προηγούμενο μοντέλο, στην πραγματικότητα είναι ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο αυτοκίνητο.

Η Bentley Athens παρουσίασε στους πελάτες της τη νέα Continental GT, που παρά το συγγενές σχήμα της με το προηγούμενο μοντέλο, στην πραγματικότητα είναι ένα εξ ολοκλήρου καινούργιο αυτοκίνητο.
 
Χαρακτηριστικό της νέας Continental αποτελούν οι τονισμένες ακμές στο αμάξωμα που επιτυγχάνονται χάρη σε μια νέα τεχνική επεξεργασίας του αλουμινίου, εξασφαλίζοντας ένα αποτέλεσμα που μέχρι πρότινος επιτυγχανόταν μόνο σε χειροποίητες κατασκευές. Ξανασχεδιασμένο είναι και το εσωτερικό που διακρίνεται από τη γνωστή αίσθηση ποιότητας και πολυτέλειας. Στα μηχανικά μέρη, η ισχύς του γνωστού 6λιτρου W12 κινητήρα έχει ανέβει στους 575 ίππους, εξασφαλίζοντας επιτάχυνση από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 4,4 δλ. και τελική ταχύτητα 318 χλμ./ώρα Η μετάδοση παραμένει, φυσικά στους 4 τροχούς, με την κατανομή από 50/50 να έχει διαμορφωθεί στο νέο μοντέλο σε 40/60 για τους εμπρός και πίσω τροχούς, αντίστοιχα, συμβάλλοντας σε μια πιο ουδέτερη οδική συμπεριφορά, ενώ η λειτουργία του αυτόματου κιβωτίου έχει βελτιωθεί ώστε οι αλλαγές να πραγματοποιούνται στο μισό χρόνο απ’ ό,τι στο παρελθόν.
 
Φυσικά, η τρέχουσα οικονομική συγκυρία έχει πρακτικά εκμηδενίσει την αγορά τέτοιων αυτοκινήτων στη χώρα μας, πόσο μάλλον όταν επιβαρύνονται και με πολύ υψηλούς φόρους, όπως στην προκειμένη περίπτωση που η εργοστασιακή τιμή των 160.000 ευρώ μεταφράζεται σε ένα υπερδιπλάσιο κόστος για τον τελικό αγοραστή. Αν οι πελάτες της εταιρείας δεν μπορούν να αποκτήσουν τη νέα Continental GT, τουλάχιστον μπορούν να απολαύσουν ένα εξαιρετικό CD (Jazz for Bentley) που δημιούργησε η αντιπροσωπία για τους πελάτες της σε συνεργασία με το γνωστό σαξοφωνίστα Δημήτρη Βασιλάκη.
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ