top icon
Επικαιρότητα

5th Annual Automotive Business Conference

Με επιτυχία διοργανώθηκε για πέμπτη συνεχόμενη φορά, από το Κολέγιο «Ανατόλια» (Anatolia Automotive Institute) και το «Auto Business Review» το Αυτοκινητιστικό Επαγγελματικό Συνέδριο, αυτήν την φορά με θέμα την φορολογία και την αγορά οχημάτων.
 
Συγκεκριμένα, συζητήθηκε η εξέλιξη της φορολογίας αυτοκινήτου στην Ευρωπαϊκή Ένωση, οι τάσεις και οι επιπτώσεις στην ελληνική αγορά οχημάτων καθώς και η φορολογία του αυτοκινήτου στην χώρα μας και οι περιβαλλοντικές συνέπειες.
 
Ομιλητές του συνεδρίου ήταν οι  κ.κ. Ανδρέας Ανδρικόπουλος (πρόεδρος Σ.Ε.Ε.Α.), Παύκλος Λάσκαρις (Διευθ. Σύμβουλος MAVA Renault), Χρήστος Λιόλιος (Principal Administrator, Ευρωπαϊκή Επιτροπή–Γενική Διεύθυνση Φορολογίας και Τελωνειακής Ένωσης) και Βασίλης Θ. Ράπανος (Καθηγητής στο τμήμα Οικονομικών Επιστημών του Πανεπιστημίου Αθηνών).
 
Ευχάριστη έκπληξη αποτέλεσε το μονοθέσιο του Α.Π.Θ., με την ονομασία ART-7, το οποίο είχαν εκθέσει στην είσοδο του κτιρίου οι φοιτητές, ενώ ταυτόχρονα μέσα υπήρχαν αναρτημένα banners με την λεπτομερή παρουσίασή του._Γ.Π.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ