top icon
Επικαιρότητα

BMW Hellas: νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών & εκπαίδευσης

Η BMW Hellas παρουσίασε στους δημοσιογράφους το νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών στον Ασπρόπυργο, που δημιουργήθηκε με στόχο τη βέλτιστη εξυπηρέτηση του δικτύου επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών της BMW Hellas. Το νέο Κέντρο Διανομής Ανταλλακτικών έχει έκταση 29.965 τ.μ., από τα οποία τα 7.500 είναι στεγασμένοι αποθηκευτικοί χώροι με δυνατότητα επέκτασης μέχρι και τα 9.000 τ.μ.
 
Διαθέτει χώρους γραφείων και διοικητικών υπηρεσιών 255 τ.μ., καθώς και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για επικίνδυνα υλικά, έκτασης 200 τ.μ. Η κομβική του θέση, δίπλα στην Αττική Οδό, διευκολύνει σημαντικά την πρόσβαση από και προς τους κύριους οδικούς άξονες της χώρας. Διαθέτει σύγχρονα συστήματα αποθήκευσης και ανυψωτικά μηχανήματα με πολλαπλές δυνατότητες φόρτωσης και ανύψωσης, καθώς και 9 υδραυλικές ράμπες.
 
Οι περισσότεροι από τους 23.000 κωδικούς ανταλλακτικών που αποθηκεύονται στο νέο κέντρο διανομής διασφαλίζουν διαθεσιμότητα άνω του 91% και παραδίδονται σε ολόκληρη την Ελλάδα εντός 24 ωρών, με 65 και πλέον δρομολόγια διανομής την ημέρα.
 
Παράλληλα με το νέο κέντρο διανομής ανταλλακτικών, η BMW Hellas εγκαινιάζει στον Ασπρόπυργο και ένα νέο, υπερσύγχρονο και πλήρως εξοπλισμένο κέντρο εκπαίδευσης. Πρόκειται για ένα κέντρο-πρότυπο, που δημιουργήθηκε σύμφωνα με τις προδιαγραφές της BMW, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους έκτασης 850 τ.μ., με πλήρη υποδομή και τεχνολογία αιχμής.
 
Οι ανάγκες εκπαίδευσης για τα αυτοκίνητα BMW και ΜΙΝΙ, καθώς και για τις μοτοσικλέτες BMW, μπορούν να καλυφθούν από τις τέσσερις αίθουσες θεωρητικής εκπαίδευσης, τις δύο αίθουσες πρακτικής εξάσκησης και τα σύγχρονα οπτικοακουστικά μέσα.
 
Ειδικότερα στις αίθουσες πρακτικής εξάσκησης, που διαθέτουν από τρεις θέσεις εργασίας η κάθε μία, εκπαιδευτές και εκπαιδευόμενοι έχουν στη διάθεσή τους δύο πλήρως εξοπλισμένα συνεργεία με τα διαγνωστικά μηχανήματα του BMW Group (iTools), ειδικά εργαλεία, ανυψωτικά, κινητήρες σε πάγκο κ.ά. Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα, που συμπεριλαμβάνει ακόμη και φανοποιία, ενισχύεται και με την παρουσία εξειδικευμένων εκπαιδευτών από την BMW AG.
 
Αξίζει να αναφερθεί ενδεικτικά ότι για το 2007 οι ημέρες εκπαίδευσης ανά άτομο παρουσιάζουν αύξηση της τάξης του 25%, ενώ καινοτόμο είναι το σύστημα Trias, μέσω του οποίου προσφέρεται online κράτηση σεμιναρίων, αλλά και online εκπαίδευση (e-learning). 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ