top icon
Διάφορα

ExxonMobil: σεμινάρια λιπαντικών

Στο πλαίσιο της επιμόρφωσης των πελατών των στρατηγικών διανομέων σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια και της εύρυθμης συνεργασίας μαζί τους, η ExxonMobil διοργανώνει σεμινάρια ενημερώνοντάς τους για τις εξελίξεις στον τομέα των λιπαντικών και για τα τεχνολογικά χαρακτηριστικά των προϊόντων της εταιρείας για τα επιβατικά οχήματα.
 
«Η ExxonMobil θεωρεί ότι οι συνεργάτες της και οι πελάτες τους πρέπει να είναι ενήμεροι των τελευταίων εξελίξεων στο χώρο των λιπαντικών αυτοκινήτων και αποτελεί χαρά μας να βρισκόμαστε μαζί τους και να μοιραζόμαστε τις πιο πρόσφατες τεχνολογικές εξελίξεις στον τομέα αυτό», είπε ο κ. Κώστας Ντάκος, Διευθυντής Υποστήριξης Διανομέων της ExxonMobil στην Ελλάδα.
 
Στη σειρά σεμιναρίων που πραγματοποιήθηκαν ήδη, περισσότεροι από 100 επαγγελματίες,  ιδιοκτήτες συνεργείων και πρατηρίων, έδωσαν το «παρών» σε κάθε ένα από αυτά. Περίπου 1.000 επαγγελματίες υπολογίζεται ότι θα ενημερωθούν κατά τη διάρκεια του 2007 για τεχνικά θέματα που τους ενδιαφέρουν άμεσα ώστε να βελτιώσουν τις τεχνικές τους γνώσεις και κατά συνέπεια να βελτιωθεί η ποιότητα των υπηρεσιών που προσφέρουν στους τελικούς καταναλωτές.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ