top icon
Επικαιρότητα

International Athens Tuning Show 2007

Το «International Athens Tuning Show 2007» θα πραγματοποιηθεί από τις 26 έως τις 30 Σεπτεμβρίου, στις εγκαταστάσεις ξιφασκίας του Ολυμπιακού Συγκροτήματος Ελληνικού, όπως και την προηγούμενη φορά. Θα διαθέτει περισσότερα από 1.500 τ.μ. εκθεσιακών χώρων, ενώ οι παράλληλες εκδηλώσεις που θα λάβουν χώρα στους εξωτερικούς χώρους έχουν σχεδιαστεί από την ομάδα της «Future Promotions».
 
H Live Arena θα φιλοξενήσει και πάλι τον stunt man Terry Grant, καθώς επίσης και την ομάδα drift των Ιαπώνων πρωταθλητών D1 GP Team Orange, τους Βέλγους stunt bikers MAG Team Xtreme, τον Patrick Bourny με το φορτηγό που «στέκεται» στις δύο ρόδες και τον Pascal Dragoto με το Τwingo με κινητήρα Jet 2.200 ίππων.
 
Ακόμη, θα υπάρχει δυνατότητα συνοδήγησης στα καλύτερα αυτοκίνητα της αγοράς, live δυναμομετρήσεις, διαγωνισμός DBRAG και άλλα πολλά.
 
Τα εγκαίνια θα γίνουν την Τετάρτη 26 Σεπτεμβρίου, στις 7 το απόγευμα. Οι ώρες λειτουργίας για το κοινό στις 27 και 28 του μηνός είναι από τις 4 το απόγευμα ως τις 10 το βράδι, ενώ για τις 29 και 30 Σεπτεμβρίου οι επισκέπτες θα μπορούν να προσέρχονται από τις 10 το πρωί ως τις 10 το βράδι.
 
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επισκεφτείτε την ηλεκτρονική διεύθυνση www.athenstuningshow.com
  
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ