top icon
Επικαιρότητα

Μία BMW Hydrogen 7 για τον Placido Domingo

Τα κλειδιά μίας BMW Hydrogen 7 παρέλαβε ο παγκοσμίου φήμης τενόρος, Placido Domingo, στα πλαίσια του πρωτοποριακού προγράμματος υποστήριξης εναλλακτικών μορφών καυσίμου. Η Γερμανική εταιρία, σε μια προσπάθεια να προωθήσει τα φιλικότερα προς το περιβάλλον υδρογονοκίνητα οχήματα, έχει κατά καιρούς παραχωρήσει ανάλογα μοντέλα σε αρκετές διασημότητες. Ανάμεσά τους, στο ζεύγος Brad Pitt – Angelina Jolie, στο Richard Gere, στη Sharon Stone, στη γνωστή σοπράνο Anna Netrebko και σε πολλές άλλες εξέχουσες προσωπικότητες.

Το τιμόνι του Hydrogen 7 θα κρατά από σήμερα και ο Domingo, ο οποίος δήλωσε ότι θεωρεί τιμή του να συμμετέχει στην πρωτοβουλία της BMW, που στόχο έχει να επηρεάσει τον τρόπο με τον οποίο η κοινωνία αντιμετωπίζει την εναλλακτική ενέργεια. «Είναι καθήκον όλων μας να μάθουμε, να συμμετάσχουμε στη μάχη, να αποδεχτούμε την αλλαγή και να αποτελέσουμε μέρος της λύσης» δήλωσε ο διάσημος τενόρος, ο οποίος έχει αποδείξει έμπρακτα την ευαισθησία του, παίρνοντας μέρος σε αρκετές διοργανώσεις φιλανθρωπικού χαρακτήρα.

Η BMW Hydrogen 7 δε διατίθεται προς πώληση, παρόλα αυτά όμως δεν αποτελεί πρωτότυπο αυτοκίνητο, αλλά μοντέλο παραγωγής, που στόχο έχει την εξέλιξη του υδρογόνου στα ιδιωτικής χρήσης μέσα μεταφοράς. Εκπέμποντας αποκλειστικά και μόνο υδρατμούς, προωθεί τη μελλοντική μείωση των εκπομπών CO2 στην ατμόσφαιρα.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ