top icon
Επικαιρότητα

Νέο Ηyundai i30

H Hyundai αποκάλυψε τη μορφή που θα έχει η επόμενη γενιά του i30, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

H Hyundai αποκάλυψε τη μορφή που θα έχει η επόμενη γενιά του i30, η οποία θα παρουσιαστεί επίσημα στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. Πρόκειται βέβαια μόνο για ένα σκίτσο, το οποίο όμως μας επιτρέπει να σχηματίσουμε μια καλή εικόνα για την εξωτερική του εμφάνιση. Το νέο i30 σχεδιάστηκε εξ ολοκλήρου στο «Hyundai Motor Europe Technical Centre» στο Russelsheim της Γερμανίας. Οι δημιουργοί του, σύμφωνα με την ανακοίνωση της εταιρείας έχουν ακολουθήσει μια νέα λογική σχεδιασμού, την οποία αποκαλούν «fluidic sculpture». Τη συγκεκριμένη τεχνοτροπία είδαμε για πρώτη φορά στο «ix-onic concept» στην έκθεση της Γενεύης το 2009.  
 
Σχετικά με τα κινητήρια σύνολα που θα συνοδεύουν τη νέα γενιά του i30 δεν μαθεύτηκε κάτι, ωστόσο εκτιμάται ότι δε έχουν σημαντικές διαφοροποιήσεις από τους αντίστοιχους της προηγούμενης γενιάς, πέρα από το ότι πιθανά θα εκπέμπουν λιγότερους ρύπους και θα είναι περισσότερο οικονομικοί.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ