top icon
Blog

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Να μείνουμε ψύχραιμοι, είμαστε δυνατοί…

Ο αγώνας μας ήταν διαχρονικά της ουσίας και απέκτησε χορηγούς για να επιβιώσει και λάμψη για να παραμένει κορυφαίος.

Η άγρια ομορφιά χαρακτηρίζει το ΡΑ στην 70χρονη διαδρομή του. Η προσωπικότητα του το κάνει ξεχωριστό, ότι ξεκίνησε ως περιπέτεια για ικανούς με τσαγανό που επιβίωναν κόντρα στα βράχια και στα χαντάκια, συχνά με τη λάσπη γαρνιτούρα και την καταιγίδα, άλλοτε να καθαρίζει το τοπίο και να προκύπτει το ουράνιο τόξο και άλλοτε να προβληματίζει και να ταλαιπωρεί μέχρι εσχάτων

Αντίδραση κόντρα στα καιρικά φαινόμενα

Άλλαξαν τα δεδομένα και το κλίμα έγινε απρόβλεπτο, οπότε από χαρισματικό στην Ελλάδα, συχνά πλέον εξελίσσεται σε καταστροφικό και μπορεί για εμάς του καναπέ στο κέντρο της πρωτεύουσας, αυτή τη φορά να μη μας επηρεάζει, αλλά υποφέρουν πολλοί Έλληνες, συνάνθρωποι μας, σε πόλεις και χωριά. Άλλωστε τα Μέσα δεν σε αφήνουν να κοιμάσαι ήσυχος. Βροχή η ενημέρωση όπως η απρόβλεπτη αντίδραση του καιρού που είναι τσαντισμένος και δεν το κρύβει.

EKO Acropolis Rally

Άλλοτε και τώρα

Άνθρωποι λοιπόν, η οργάνωση σε συνεργασία με κριτές, αστυνομία και τοπική αυτοδιοίκηση αντιδρούσαν και με μηδενική ενημέρωση προσάρμοζαν τον αγώνα απάντηση στη λάσπη όπως στην κόλαση, ειδικά στο Καλαμπάκα-Καλαμπάκα.

Οι άνθρωποι και σήμερα

Με ατού τα Μέσα επικοινωνίας και τα μέσα-εργαλεία θα πείτε. Με κυρίαρχο στοιχείο την εμπειρία τους θα απαντήσουμε και αυτή η ομάδα της κ. Ανίτας Πασαλή μπορεί να πάει στην Αφρική και να οργανώσει στεγνό Σαφάρι βγάζοντας τους αμφίβιους τοπικούς από την αμηχανία. Σήμερα που η κρατική μηχανή και σε κάθε περιοχή η Τοπική Αυτοδιοίκηση, ταρακουνήθηκαν και έμαθαν από τον Αυγενάκη να υποστηρίζουν και να συμπαραστέκονται στον αγώνα δημιουργικά, στην κυριολεξία όλοι στο πόδι, έτοιμοι για όλα.

Όταν εμείς, εύκολα υποθέτουμε και κινδυνολογούμε με τα πλήκτρα στα social media, κάποιοι δεν κοιμούνται. Ενημερώνονται, συντονίζουν και η ομάδα κρούσης και άμυνας υπό πίεση, αποφασίζει με σκοπό να μη χαθεί μέτρο ειδικής, εξαφανίζοντας και το όποιο ρίσκο για αγωνιζόμενους και κριτές, με σεβασμό και στον θεατή, με ευθύνη και για τη μετακίνηση του.

Υποθέσεις

Λεπτομέρεια αν θα γίνει το shakedown ή αν θα αλλάξει, οπότε και θα ανακοινωθεί, με γεγονός πως για σήμερα Τετάρτη είναι προγραμματισμένη η αναγνώριση του. Σημαντικό να λειτουργήσει το πλάνο πρόληψης και να μην υπάρχει η αβεβαιότητα, ό,τι οφείλει να κάνει ένας σύγχρονος οργανισμός ευθύνης όπως η Motorsport Greece και στην κόντρα με τα τερτίπια του καιρού που είπαμε είναι θυμωμένος, μετράει η εμπειρία της παλιάς φρουράς. Είναι το ελεγχόμενο άγχος τους σε ισορροπία με το πάθος τους, η γνώση τους για κάθε μέτρο απλής, ειδικής ή πρόσβασης και τέλος το καλά δουλεμένο μέταλλο τους. Άλλωστε δεν ήταν πάντα τα σαλόνια του Μανιατόπουλου, η σουίτα του Αθανασούλα και σήμερα, η First Class συνθήκες εργασίας τους έργο Αυγενάκη.

Έχουν πολεμήσει όλοι αυτοί. Ξέρουν, τους πιστεύεις, τους εμπιστεύεσαι, σε έχουν ξεπεράσει και τους σέβεσαι.

EKO Acropolis Rally

Φίλε θεατή…

Εσύ ο παλιός που παρακολουθούσαμε παρέα ολονύχτια στη Δεσκάτη, εσύ που μόλις χθες το 2021 ξενύχτισες στον Ταρζάν. Έχεις την εμπειρία και τον χαρακτήρα που απαιτούν οι συνθήκες ώστε να διδάξεις και τους νεότερους για το πως παρακολουθούμε το γνήσιο, το ατόφιο ΡΑ εποχής, προσαρμοσμένο στο σήμερα, με πρωταγωνιστές αθλητές και μηχανές της σύγχρονης εποχής.

Ας το ζήσουμε και έτσι λοιπόν. Να λερωθούμε, αλλά και να προσαρμοστούμε-συμμορφωθούμε ακονίζοντας τη μνήμη μας.

Με ατού την ενημέρωση από τα social media. Προσοχή όμως, αφού η ερμηνεία, η μετάφραση των ειδήσεων μπορεί να βλάψει. Ηλιοφάνεια να προκύψει από αύριο και μακάρι, θα πρέπει όλοι να αλλάξουμε το mode σε κινητήρα και σκέψη και να προσαρμοστούμε σχετικά. Να επιλέξουμε πιο light πλάνο παρακολούθησης μηδενικού ρίσκου, μακριά από κοπάνες, χωρίς χαρτογράφηση και με προσοχή σε αυτές που είναι καταγεγραμμένες και φαίνονται ευκολάκι.

Να αλλάξουμε τα πλάνα και σε σχέση με το ωράριο μας και το κυριότερο, ας παρακολουθήσουμε μια ειδική λιγότερη.

EKO Acropolis Rally

Προσοχή!

Για το θεό αγαπητοί, μην κλείνετε τις διαφυγές. Βρήκες κενό στην άκρη του δρόμου και σταθμεύεις. Προχωράς για να δεις και ιδανικά να μην περπατήσεις, φτάνεις στους ενδιάμεσους, είναι αδύνατη η μανούβρα αφού σε ακολουθούν και έκλεισε ο δρόμος.

Αλλαγή στο mode σκέψης

Πάμε σοβαρά όπως άλλωστε ξέρουμε και έτσι ακριβώς θα υποστηρίξουμε τον αγώνα, δικαιώνοντας και την υπέρβαση όσων φτύνουν αίμα, ξεπερνώντας τον εαυτό τους.

Το οφείλουμε στους εαυτούς μας, στην οργάνωση και το κυριότερο σε όσους υπεύθυνα στελέχη του οργανωτή στο βουνό.

Κριτές, ενδιάμεσοι και πλοηγοί ασφαλείας, έχουν το σεβασμό όλων μας και είναι τα κλειδιά ώστε ο Rovanpera και η παρέα του να κάνουν τη δουλειά τους, οι δικοί μας, οι Έλληνες αγωνιζόμενοι που στερούνται για να πυροβολήσουν και να βγάλουν μέταλλο σε δύσκολο παιχνίδι για επαγγελματίες, ενώ η χώρα μας, θα λάμψει σε παγκόσμιο επίπεδο.

EKO Acropolis Rally

Ο Cosmote

Θα μεταφέρει Ελλάδα και κυρίως, την όμορφη τη δημιουργική πλευρά του Έλληνα στα σπίτια όλου του κόσμου, από την Πλατεία Νερού μέχρι τη Γραμμένη την Κυριακή το μεσημέρι όπου η PS, και τέτοιες συναντήσεις δεν χάνονται.

COSMOTE TV_ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις

Ερχόμαστε

Λουτράκι, Λειβαδιά, Ελάτεια, Καρρούτες, αγαπημένε μας Ταρζάν.

Πάμε μάγκα Έλληνα θεατή, πάμε εξαιρετικά ελληνικά πληρώματα, στα δύσκολα συγκάτοικοι με τον οργανωτή, συνεργάτες με τα στελέχη της ΕΛΑΣ και τους πυροσβέστες μας, υπέροχοι που πάνε Ακρόπολις για να προσφέρουν μακριά από τυπικά και άτυπα συστήματα υπερωριών που δεν προκύπτουν.

Απλά και με εμπιστοσύνη Vive Le Sport, στα ελληνικά, ό,τι μας εμπνέει…_Σ.Χ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • SX - EKO Acropolis Rally
  • EKO Acropolis Rally
  • EKO Acropolis Rally
  • EKO Acropolis Rally
  • EKO Acropolis Rally
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ