top icon
Επικαιρότητα

Kia GT concept

Το concept ενός τετράθυρου πισωκίνητου sport sedan αυτοκινήτου αποκαλύπτει η Kia στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης.

Το concept ενός τετράθυρου πισωκίνητου sport sedan αυτοκινήτου αποκαλύπτει η Kia στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου της Φρανκφούρτης. 

 
Σύμφωνα με τις δηλώσεις των υπευθύνων της Kia Motors, η εταιρεία είναι έτοιμη να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο στην κατασκευαστική της ιστορία και να εισέλθει σε νέες κατηγορίες αμαξωμάτων, πραγματοποιώντας ένα ακόμη μεγάλο βήμα.

Κάτω από το καπό του GT βρίσκεται ένας 3.3λίτρων υπερτροφοδοτούμενος V6 Lambda GDI (άμεσου ψεκασμού βενζίνης) κινητήρας με 395 ίππους και 534 Nm ροπής. Η ισχύς μεταφέρεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός 8-τάχυτου αυτόματου κιβωτίου. Οι μπροστινές και πίσω πόρτες ανοίγουν προς τα πίσω σε ελαφρά ανοδική γωνία, εξασφαλίζοντας εύκολη πρόσβαση στο ευρύχωρο και ευάερο εσωτερικό στο οποίο μπορούν άνετα να φιλοξενηθούν τέσσερα άτομα, κυρίως χάρη στο μακρύ μεταξόνιο που φθάνει τα 2.860 χιλιοστά, παρά το χαμηλό ύψος του αυτοκινήτου (το συνολικό ύψος είναι μόνο 1.380 χιλιοστά).

Στη μεγάλη έκθεση της γερμανικής πόλης η Kia θα παρουσιάσει σε πρώτη παγκόσμια εμφάνιση την τρίθυρη έκδοση του νέου Rio, αλλά και το ανανεωμένο Kia Soul.    


 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ