top icon
Επικαιρότητα

Η Infinity στην Ευρώπη

Πολλά νέα μοντέλα θα παρελάσουν στο προσεχές σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Η σημαντικότερη, ωστόσο, παρουσία αναμένεται να είναι αυτή της Infinity, που ετοιμάζεται να ανοίξει τα φτερά της και στην Ευρώπη.

Η εταιρία κύρους της Nissan (κάτι ανάλογο της Lexus για την Toyota) δραστηριοποιείται κυρίως στην Αμερική. Ωστόσο, εδώ και 1,5 περίπου χρόνο έχει πάρει την απόφαση να επεκτείνει το δίκτυό της και στη γηραιά ήπειρο. Η πρώτη επαφή με το ευρωπαϊκό κοινό θα γίνει σε ένα περίπου μήνα από σήμερα.

Οι πωλήσεις έχουν προγραμματιστεί να ξεκινήσουν τον Οκτώβριο, σε επιλεγμένες αγορές. Ενδιαφέρον εδώ αποτελεί το γεγονός ότι η Γερμανία δεν περιλαμβάνεται σε αυτές, αλλά θα ακολουθήσει από την άνοιξη του 2009.

Το λανσάρισμα της εταιρίας θα γίνει με μία αρχική γκάμα τεσσάρων μοντέλων, η οποία αργότερα θα αυξηθεί. Πρόκειται για το νέο FX, ένα σπορ SUV που θα σταθεί απέναντι στις Porsche Cayenne και BMW X5, το EX, ένα crossover όχημα που τοποθετείται στην κατηγορία της BMW X3 και του μελλοντικού Audi Q5, καθώς και τα μοντέλα G Coupe και G Sedan.

Μετά από 3-4 χρόνια θα ακολουθήσει επίσης ένα καινούριο σεντάν, το οποίο θα κληθεί να αντιμετωπίσει τις Mercedes E-Class και BMW σειράς 5.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ