top icon
Αγώνες

ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις: Ο παλιός είναι αλλιώς…

Ο νέος, όμως, είναι ωραίος και η συμμετοχή των «Παναγιώτη Ρουστέμη» – Νικόλα Πετρόπουλου αλλάζει ταχύτητα στην ελληνική εκπροσώπηση στο επετειακό ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις.

Συνδυασμός όπου η προοπτική συναντάει τη ζωντανή μας ιστορία, με ατού το όπλο τους. Το Skoda Fabia RS Rally2 της εξαιρετικής Eurosol. Εξαιρετική ομάδα που γνωρίζουμε από τη συμμετοχή του ιδιαίτερα απαιτητικού Σωκράτη Τσολακίδη.

Το τέλειο πακέτο… 

Σύνολο πολλών καρατίων που υλοποιήθηκε χάρη στον Μάριο Ηλιόπουλο που υποστηρίζει με συνέπεια τον πανελλήνιου βεληνεκούς με διεθνή εμπειρία ταλαντούχο Κορίνθιο. Προβάλλοντας τη SeaJets μέσω του motorsport. Υπέρβαση τότε από τον «captain» ως χορηγός ονομασίας του Ράλλυ Ακρόπολις και σήμερα, συναρπάζει το παθιασμένο του πείσμα για τη στήριξη μέσα από την προοπτική που χαρακτηρίζει τον Παναγιώτη.

Χρυσάφι δίπλα του ο παγκόσμιος Nίκος Πετρόπουλος και δεν είναι μόνο η εμπειρία αλλά η στόφα του πρωταθλητή, γεννημένος νικητής, που θα κάνει τη διαφορά. Με παρέμβαση ουσίας και στην ψυχολογία του οδηγού, ότι θα φανεί στα πατήματα του. 

Νίκος Πετρόπουλος

Νίκος Πετρόπουλος

Έτσι, θα αξιοποιηθούν υποδειγματικά, το κορυφαίο αυτοκίνητο και η βραβευμένη ομάδα που έρχεται στην Ελλάδα για το καλύτερο. Στοιχεία συνδεδεμένα με το πείσμα και την εμπειρία του μέντορα Αλεξάνδρου Ρουστέμη και φέτος είναι τόσο καλά οργανωμένο το σχέδιο μάχης ώστε να είναι λιγότερο ανήσυχη και η κ. Ρουστέμη. Η μαμά του Παναγιώτη. 

Το Fabia με τη στήριξη της Skoda Κοιλάκος που δείχνει το δρόμο στους συνεργάτες της εισαγωγικής εταιρείας, αυτοκίνητο με τα «εθνόσημα» του Δήμου Κορινθίων. Μακάρι η κίνηση τους να ευαισθητοποιήσει και άλλους αντίστοιχους φορείς. Κλειδί η τοπική αυτοδιοίκηση για τη λάμψη και των ελληνικών πληρωμάτων.

Χορηγών συνέχεια και έχει πιστούς που τον υποστηρίζουν ο Παναγιώτης Ρουστέμης. Άλλωστε δεν τους απογοητεύει και είναι κάθε χρόνο οι έξυπνες κινήσεις, κλειδί ώστε να μένουν δίπλα του με συνέπεια, σημαντικοί χορηγοί, υπεράνω των αποτελεσμάτων που στα Ράλλυ είναι αδύνατον να προβλεφτούν.

Σημειώστε: Samp trans cars transport/special transport, Max print, Rent a car Roustemis, Kema motors και άλλοι που θα ανακοινωθούν.

Παναγιώτης Ρουστέμης

Παναγιώτης Ρουστέμης

Είναι πολύ όμορφο όλο αυτό!

Ο Παναγιώτης, ο Νίκος, και το SeaJets Skoda με την ελληνική σημαία, στο Ράλλυ των Θεών, με τα διακριτικά μας πάντα σε αυτό το σασί με προοπτική.

Παρόντες, στην επετειακή εκδοχή του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις, με σημαιοφόρους, παραδοσιακά τα ελληνικά πληρώματα. Καλό δρόμο._Σ.Χ.

Παναγιώτης Ρουστέμης

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Παναγιώτης Ρουστέμης
  • Παναγιώτης Ρουστέμης
  • Roustemis
  • Νίκος Πετρόπουλος
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ