top icon
Επικαιρότητα

Αυτή είναι η νέα Porsche στην Ελλάδα – Κοστίζει πάνω 460.000 ευρώ

Όποιος έχει να δώσει σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ για να αποκτήσει αυτή την Porsche, πραγματικά θα οδηγεί ένα εκπληκτικό αυτοκίνητο.

Δεν πέρασαν πάρα λίγες ημέρες από την επίσημη παρουσίαση της 911 S/T και η Porsche ανακοίνωσε πως το νέο sportcar της γκάμας της, είναι διαθέσιμο προς παραγγελία και στην Ελλάδα. Το εκπληκτικό τετράτροχο φιγουράρει ήδη στον τιμοκατάλογο της ελληνικής αντιπροσωπείας, με την τιμή της να ξεκινά από τα 460.900 €.

Porsche

Αναμφίβολα, πρόκειται για το ακριβότερο μοντέλο της Porsche που πωλείται στην ελληνική αγορά. Το αυτοκίνητο δημιουργήθηκε στο πλαίσιο των εορτασμών για την 60ή επέτειο της θρυλικής 911 και τροφοδοτείται απο τον γνωστό 4λιτρο μπόξερ κινητήρα ο οποίος αποδίδει 525 ίππους και συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο έξι σχέσεων.

Porsche

Η 911 S/T κάνει εκτεταμένη χρήση CFRP, φέρει ζάντες από μαγνήσιο και άλλα ελαφρά υλικά, με το βάρος να περιορίζεται στα 1.380 κιλά. Οι επιδόσεις είναι καταιγιστικές, με τα 0-100 να επιτυγχάνονται σε μόλις 3,7 δευτερόλεπτα και την τελική ταχύτητα να ακουμπά τα 300 χλμ./ώρα.

Διαβάστε εδώ για τη νέα Porsche 911 S/T

Porsche

Ανήκει στα συλλεκτικά αυτοκίνητα, αφού θα παραχθεί σε μόλις 1.963 μονάδες. Οπότε, το σχεδόν μισό εκατομμύριο ευρώ που απαιτείται για την αγορά του, παρότι για τους περισσότερους από εμάς θεωρείται «απαγορευτικό» ποσό, για κάποιους λίγους και εκλεκτούς, είναι φυσιολογικό.

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ