top icon
Επικαιρότητα

Ανακοίνωση της Fiat Group Automobiles Hellas

«Παρότι η Fiat Group Automobiles Hellas ΑΕ, έχει καταγγείλει την συνεργασία της με την εταιρεία «ΜΟΣΧΟΥΣ Α.Ε.», ως αποτέλεσμα ενεργειών της ΜΟΣΧΟΥΣ ΑΕ έναντι καταναλωτών με τους οποίους συναλλάχθηκε, και παρότι η εταιρεία μας ουδεμία ευθύνη φέρει για την εμπορική δραστηριότητα της «ΜΟΣΧΟΥΣ Α.Ε.», ως ανεξάρτητου επιχειρηματία που πουλάει αυτοκίνητα στο όνομά του και για λογαριασμό του, εξετάζει κατά περίπτωση τις καταγγελίες των θιγόμενων καταναλωτών από τον συγκεκριμένο διανομέα.

Ήδη η εταιρεία μας έχει επικοινωνήσει με καταναλωτές που έχουν δηλώσει ότι έχουν θιγεί και στις περιπτώσεις που προσκομίσουν όλα τα απαραίτητα έγγραφα και πληρούν όλες τις απαιτούμενες προϋποθέσεις θα τους παραδοθεί το αυτοκίνητο που έχουν παραγγείλει στη ΜΟΣΧΟΥΣ ΑΕ.

Οι συγκεκριμένοι καταναλωτές είτε δεν θα καταβάλλουν καθόλου τίμημα, ή θα καταβάλλουν μόνο το υπόλοιπο της αξίας του αυτοκινήτου που δεν έχουν καταβάλλει στην ΜΟΣΧΟΥΣ ΑΕ και θα εκχωρήσουν στην εταιρεία μας τις απαιτήσεις τους έναντι της ΜΟΣΧΟΥΣ AE.

Mε τον τρόπο αυτό, η εταιρεία μας θα αναλάβει το κόστος της εξυπηρέτησης των καταναλωτών που συμβλήθηκαν με την ΜΟΣΧΟΥΣ ΑΕ, αποκλειστικά και μόνο προς όφελός τους και παρά το γεγονός ότι δεν έχει καμία σχετική υποχρέωση.

Παράλληλα, η εταιρεία μας δηλώνει ότι επιφυλάσσεται για την άσκηση κάθε νόμιμου δικαιώματός της για την προστασία των συμφερόντων και της φήμης της.»

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ