top icon
Κόσμος

Διέλυσε τη Ferrari με μια…γκαζιά (δείτε το video)

Ο κάτοχος της Ferrari F8 Tributo επιχείρησε να κάνει επίδειξη των οδηγικών του ικανοτήτων, αλλά το supercar κατέληξε στο τσιμεντένιο τοιχίο.

Μια λάθος κίνηση, ένα απότομο βύθισμα του δεξιού ποδιού στο γκάζι και το κακό δεν άργησε να γίνει. Ο οδηγός της υπέροχης Ferrari προφανώς απενεργοποίησε τα ηλεκτρονικά συστήματα ελέγχου του αυτοκινήτου, αλλά δεν υπολόγισε σωστά τη δύναμη του V8 κινητήρα. Οι 720 ίπποι ξεχύθηκαν με ορμή στην άσφαλτο και η F8 Tributo κατέληξε στο τσιμεντένιο τοιχίο.

Το πανίσχυρο και πανάκριβο supercar υπέστη πολύ μεγάλες ζημιές, ενώ πληγωμένος βγήκε και ο εγωισμός του κατόχου της Ferrari, καθώς το ατύχημα συνέβη εμπρός στα μάτια εκατοντάδων παρευρισκομένων, στο πλαίσιο της εκδήλωσης «Cars and Coffee» στο Χιούστον του Τέξας.

Ο κάτοχος της F8 Tributo θα κληθεί να πληρώσει πολλά χρήματα για να επαναφέρει στην αρχική κατάσταση την ιταλίδα καλλονή, καθώς, το εμπρός τμήμα διαλύθηκε τελείως. Επιπλέον, πρέπει να δικαιολογηθεί και στην αστυνομία που κατέφθασε άμεσα στο σημείο. Φανταζόμαστε, πως δεν θα γλυτώσει την ποινή για επικίνδυνη οδήγηση και, φυσικά, το ανάλογο πρόστιμο.

Δείτε το ατύχημα από το 17ο λεπτό και έπειτα

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ