top icon
Αγώνες

Toto Wolff: Οι μηχανικοί μας δούλευαν 24/7 για να βρουν λύσεις

Ο Toto Wolff απέδωσε την ανάκαμψη της ομάδας του σε ένα group μηχανικών που δούλευε νυχθημερόν για να βρει λύσεις στα προβλήματα που προέκυψαν στο Μονακό.

Το Μονακό άφησε μία πικρή γεύση στα χείλη των ανθρώπων της Mercedes, καθώς η έλλειψη ρυθμού και τα προβλήματα οδηγισιμότητας που την προκάλεσαν την άφησαν πολύ μακριά από το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μετά τον αγώνα στον Καναδά, ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας μίλησε ανοιχτά για το τι συνέβαινε στο Brackley τις τελευταίες 10 μέρες.

Συγκεκριμένα, είπε:

«Μετά το Μονακό καταλάβαμε γρήγορα γιατί πήγε τόσο άσχημα ο αγώνας. Άλλα έπρεπε να καταλάβουμε τι συνέβη την Παρασκευή και το Σάββατο. Οπότε, μία ομάδα μηχανικών συγκροτήθηκε ώστε να εντοπίσει με ηρεμία το πρόβλημα. Και οποιαδήποτε ώρα, μέρα ή νύχτα, αν βρισκόσουν στο εργοστάσιο, υπήρχαν φώτα αναμμένα και άνθρωποι που δούλευαν στον προσομοιωτή».

Και προσέθεσε:

«Πήγαιναν 24 ώρες το 24ωρο, 7 μέρες την εβδομάδα επί 10 μέρες, και κανείς δεν πήρε ρεπό από αυτήν την ομάδα. Δεν υπάρχουν μαγικές λύσεις σε αυτό το άθλημα: όλα έχουν να κάνουν με την ανάλυση των δεδομένων και την εξαγωγή συμπερασμάτων. Επομένως, εξετάσαμε όλες τις περιοχές: ήταν η αεροδυναμική, ήταν η ισορροπία, ήταν η δουλειά στο set-up, ήταν τα ίδια τα ελαστικά και ήταν και ο τρόπους που οδηγούσαμε το μονοθέσιο»._Δ.Μ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ