top icon
Κόσμος

Μεγάλη αλλαγή στην Audi – Έρχεται νέο αφεντικό

Το Εποπτικό Συμβούλιο της Audi έλαβε τη μεγάλη απόφαση, διορίζοντας νέο επικεφαλής, ο οποίος προέρχεται από τη Volkswagen.

Οι αλλαγές στον γερμανικό όμιλο είναι συνεχής. Η τελευταία αφορά τη θέση του CEO της Audi, με τον Markus Duesmann να αποχωρεί και τον Gernot Döllner να αναλαμβάνει καθήκοντα Διευθύνοντα Συμβούλου από την 1η Σεπτεμβρίου 2023, όπως αποφάσισε το Εποπτικό Συμβούλιο της εταιρείας.

audi

Ο κύριος Döllner ήταν επικεφαλής στρατηγικής της μάρκας Volkswagen, αλλά από τον Σεπτέμβριο θα αναλάβει να προωθήσει περαιτέρω την Audi στην παγκόσμια αγορά και ειδικά τον τομέα της ηλεκτροκίνησης.

Ο πρόεδρος του Εποπτικού Συμβουλίου της Audi, Manfred Döss, αφού ευχαρίστησε τον Markus Duesmann για τη συνεισφορά του, δήλωσε πως ο Gernot Döllner είναι το κατάλληλο άτομο για να ενισχύσει περαιτέρω τη στρατηγική προϊόντων της μάρκας σε βασικές αγορές – φωτογραφίζοντας την Κίνα – αναλαμβάνοντας τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του σχεδίου επέκτασης της γερμανικής φίρμας.

audi

Διαβάστε επίσης: VW vs Toyota vs Audi: Ποια είναι η Νο1 μάρκα στην Ευρώπη το 2023

Από την πλευρά του, ο νέος CEO είπε: «Είναι τιμή μου που αναλαμβάνω αυτόν τον νέο ρόλο. Η Audi είναι μια φανταστική εταιρεία με πλούσια ιστορία. Είμαι ενθουσιασμένος και ανυπομονώ να διαμορφώσω το μέλλον της εταιρείας μαζί με όλη την ομάδα».

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ