top icon
Πωλήσεις

LeasePlan-Toyota: Συμφωνία για «πράσινα» αυτοκίνητα

Τη νέα συνεργασία με την Toyota Motors Europe, ανακοινώνει η LeasePlan σχετικά με την παροχή καινοτόμων λύσεων υβριδικής και ηλεκτρικής τεχνολογίας στο κλάδο των εταιρικών στόλων.

Τη νέα συνεργασία με την Toyota Motors Europe, ανακοινώνει η LeasePlan σχετικά με την παροχή καινοτόμων λύσεων υβριδικής και ηλεκτρικής τεχνολογίας στο κλάδο των εταιρικών στόλων. 
Στόχος της LeasePlan είναι η παροχή καινοτόμων τεχνολογικών λύσεων στους πελάτες της, οι οποίες θα συμβάλλουν και θα υποστηρίξουν την λειτουργική και περιβαλλοντική απόδοση των στόλων τους. Βάσει της συνεργασίας, η Toyota Motors Europe θα μοιραστεί με τη LeasePlan τις εμπειρίες και την εξειδίκευση που έχει αποκτήσει από την πιλοτική παραγωγή και χρήση 600 αυτοκινήτων Prius Plug-Ιn Hybrid παγκοσμίως τα τελευταία 3 χρόνια και η LeasePlan θα προσφέρει μέσω του δικτύου των 1,3 εκατ. αυτοκινήτων της σε 30 χώρες τη δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει τα μοντέλα Prius Plug-Ιn Hybrid, πριν από την επίσημη διάθεσή τους το 2012. Ήδη, έχει παρατηρηθεί υψηλό ενδιαφέρον από εταιρείες για το συγκεκριμένο μοντέλο, που συνδυάζει την υβριδική οδήγηση με διευρυμένη ηλεκτρική αυτονομία, σε όσες χώρες έχει παρουσιαστεί.
Ο κ. Φίλιππος Ζαγοριανάκος, διευθύνων σύμβουλος της LeasePlan Hellas, δήλωσε σχετικά με τη συνεργασία: «Είμαστε ιδιαίτερα ικανοποιημένοι σχετικά με την υλοποίηση της συνεργασίας αυτής και στην Ελλάδα. Με τις νέες υβριδικές–ηλεκτρικές λύσεις που ενσωματώνει το νέο μοντέλο Prius Plug-In Hybrid θα είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας μια εναλλακτική λύση χαμηλού κόστους και υψηλής περιβαλλοντικής αξίας. Η διάθεση των νέων μοντέλων, κατά τη διάρκεια του δεύτερου τριμήνου του 2012, στην ελληνική αγορά της χρονομίσθωσης εταιρικών στόλων θα μας καταστήσει σημαντικό και «πράσινο» συνεργάτη για τους 1.000 πελάτες και τα 9.500 αυτοκίνητα που διαχειριζόμαστε ετησίως». 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ