top icon
Πωλήσεις

Προσφορές Shell

Κάθε κάτοχος της έξυπνης κάρτας ανταμοιβής Smart Club που επισκέπτεται τα πρατήρια με το σήμα Shell, θα ανταμείβεται με ιδιαίτερα ελκυστικές προσφορές.

Από την Πέμπτη 15 Σεπτεμβρίου τα πρατήρια Shell και η κάρτα Smart Club προσφέρουν στους πελάτες τους με αγορά 30 λίτρων Shell V-Power Racing ή Shell V-Power ή Shell V-Power Diesel ένα μπλοκ εκπτωτικών κουπονιών για αγορές:
 
Κωτσόβολος: Έκπτωση 8% σε όλες τις λευκές συσκευές, μικροσυσκευές, A/C και συσκευές ήχου και 4% έκπτωση σε όλα τα προϊόντα multimedia και κινητής τηλεφωνίας, με αγορές αξίας 249 ευρώ και άνω.
 
NotosGalleries: Δωροεπιταγή αξίας 10 ευρώ για αγορές άνω των 60 ευρώ σε επιλεγμένα προϊόντα ένδυσης, υπόδησης και καλλυντικών.
 
ΙΚΕΑ αεροδρομίου: Κουπόνι αξίας 5 ευρώ με αγορές από το κατάστημα ΙΚΕΑ αεροδρομίου αξίας 200 ευρώ.
 
PizzaFan: Έκπτωση 50% στην επόμενη παραγγελία.
 
SterCinemas: Έως και 2,5 ευρώ έκπτωση στο εισιτήριο, στην επόμενη επίσκεψη στα Ster Cinemas.
 
AllouFunPark: Εκπτωτικό κουπόνι αξίας 4 ευρώ στο ημερήσιο πάσο διασκέδασης στην επόμενη επίσκεψη.
 
Η CoralAE αποτελεί τη συνέχεια της Shell Hellas ΑΕ, όταν αυτή μετονομάστηκε τον Ιούλιο του 2010 σε συνέχεια της εξαγοράς της από τη Motor Οil Ελλάς Α.Ε. Η εταιρία λειτουργεί στην Ελλάδα από το 1926. Η Coral διατηρεί κάτω από το σήμα της Shell περίπου 700 πρατήρια στην Ελλάδα και αποτελεί έναν από τους σημαντικότερους παράγοντες της αγοράς πετρελαιοειδών. Οι κύριες δραστηριότητές της καλύπτουν τη χονδρική και λιανική πώληση ενός ευρέος φάσματος πετρελαιοειδών και χημικών προϊόντων ενώ συγκεντρώνει πελάτες από το χώρο της βιομηχανίας, του εμπορίου και της ναυτιλίας. 
 
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ