top icon
Αγώνες

15ο Ράλλυ Κορίνθου: Στα μισά του αγώνα!

Ο 5ος γύρος του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ράλλυ βρίσκεται αυτή τη στιγμή σε πλήρη εξέλιξη, με 28 από τα 37 αυτοκίνητα που εκκίνησαν τον αγώνα, να συνεχίζουν.

Το Ράλλυ Κορίνθου που διοργανώνεται από την τοπική λέσχη, αποτελείται από 2 ειδικές διαδρομές, την ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι και την ε.δ. Πίσια, που διεξάγονται από δυο φορές η καθεμιά και έχουν μήκος 19,30 και 12,45 χιλιόμετρα αντίστοιχα. Μετά το πρώτο πέρασμα από τις ειδικές διαδρομές, προηγούνται οι Γιάννης Μπαντούνας-Νίκος Μοσχόπουλος, που συμμετέχουν με ένα Mitsubishi Lancer EVO VI της Α/8. Το πλήρωμα από τον Πύργο σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο με διαφορά 15 δλ. από τους δεύτερους στην πρώτη διαδρομή του αγώνα και έτσι προηγείται στην κατάταξη, με διαφορά 14,42 δλ. από τους δεύτερους Κωνσταντίνο Σαμαρά-Στέλιο Χαλδαίο, που συμμετέχουν με ένα Mitsubishi Lancer EVO VIII της Ν/4. Το πλήρωμα από την Αθήνα σημείωσε τον ταχύτερο χρόνο στα Πίσια και φιγουράρει στη δεύτερη θέση της γενικής. Μια θέση πιο πίσω, βρίσκονται οι Δημήτρης Ψύλλος-Κώστας Κόντος, που με το Mitsubishi Lancer EVO X γλιστρούσαν αρκετά στο πρώτο πέρασμα σύμφωνα και με τον οδηγό και ελπίζουν, στο δεύτερο πέρασμα να βελτιώσουν τους χρόνους τους, αφού λογικά οι ειδικές θα γλιστρούν λιγότερο. Την πρώτη εξάδα, συμπληρώνουν οι Σταμάτης Αθανάσουλας-«ΑΖΕΤ» (Subaru Impreza 555), Διονύσης Σπανός-Σωτήρης Γκοτοβός (Subaru Impreza N12) και Νίκος Ζιώβας-Νίκος Πετρόπουλος (Mitsubishi Lancer EVO IX).

Στα δικίνητα αυτοκίνητα, οι Γιάννης Μποζιονέλος-Βαγγέλης Παναρίτης προηγούνται στην F2 και στην κατηγορία Ε, με το κόκκινο Ford Escort. Στη δεύτερη θέση της κατηγορίας, βρίσκονται οι πρωτοπόροι της F3 Σάββας Λευκαδίτης-Βαγγέλης Άκρατος, που με το Peugeot 206 Kit Car έχασαν λίγο χρόνο στην ε.δ. Πίσια, αφού χτύπησαν μια πέτρα που προκάλεσε ζημιά στην ποδιά του αυτοκινήτου. Την τριάδα της F2 συμπληρώνουν οι Κωνσταντίνος Χαλιβελάκης-Λεωνίδας Μαχαίρας με το Peugeot 206 Kit Car, που βρίσκονται και στη 2η θέση της F3, ενώ τους ακολουθούν οι «Pazonen»-Βασίλης Κούγιας με Toyota Yaris. Στις κυριότερες εγκαταλείψεις, συγκαταλέγονται αυτές των Στέλιου Λαϊνόπουλου-Γρηγόρη Ανδριανόπουλου (Subaru Impreza GT) και Γιάννη Χεκιμιάν-Κώστα Κακκαλή (Daihatsu Sirion), αμφότεροι από ημιαξόνιο.

Αυτή τη στιγμή τα πρώτα αυτοκίνητα κατευθύνονται στην ε.δ. Άγιοι Θεόδωροι για το δεύτερο πέρασμα, ενώ με την ε.δ. Πίσια θα ολοκληρωθεί ο αγώνας, που θα τερματίσει τυπικά στην Κόρινθο τις 15:12. _Ν.Δ.

Αναλυτικά αποτελέσματα, μπορείτε να βρείτε στο www.ethea-live.gr

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ