top icon
Επικαιρότητα

Ανανέωση για το Μazda3

Ανανεωμένο εξωτερικά και με περισσότερες επιλογές από πλευράς κινητήρων συνεχίζει την εμπορική του σταδιοδρομία στις ανά τον κόσμο αγορές το Mazda3.

Ανανεωμένο εξωτερικά και με περισσότερες επιλογές από πλευράς κινητήρων συνεχίζει την εμπορική του σταδιοδρομία στις ανά τον κόσμο αγορές το Mazda3.
 
Το ιαπωνικό μικρομεσαίο διαθέτει πλέον επανασχεδιασμένους εμπρός και πίσω προφυλακτήρες (δεν ισχύει το ίδιο, όσον αφορά τους πίσω, για τη sedan και MPS έκδοση), καθώς και νέους προβολείς ομίχλης. Επίσης, διαθέτει νέας σχεδίασης τροχούς αλουμινίου 16 και 17 ιντσών, οι οποίοι υπερτονίζουν τη δυναμική του εμφάνιση. 

 
Σε ότι αφορά στους κινητήρες βενζίνης υπάρχει στη «βάση» του μοντέλου ο 4κύλινδρος MZR των 1.6 λίτρων, ισχύος 105 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε σχέσεων, αλλά και με αυτόματο των τεσσάρων. Ακολουθεί ο δίλιτρος MZR των δύο λίτρων και ισχύος 150 ίππων, ο οποίος συνεργάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των πέντε σχέσεων. 

 
Στα δύο λίτρα υπάρχει η επιλογή και του MZR DISI, απόδοσης επίσης 150 ίππων, που συνδυάζεται με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων. Από εκεί και πέρα, στην κορυφή της γκάμας των μηχανικών συνόλων βενζίνης βρίσκεται ο γνωστός μας των 2.3 λίτρων, των 260 ίππων στις 5.500 σ.α.λ., με τον οποίο το Mazda3 επιταχύνει από στάση έως τα 100 χλμ./ώρα σε 6,1 δλ.
 
Η γκάμα των diesel μηχανικών συνόλων ξεκινά από τον MZ-CD 1.6 turbo των 115 ίππων, με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων έξι σχέσεων, ο οποίος εκπέμπει και ελάχιστους ρύπους διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα (μόλις 115 γρ./χλμ.). Στη συνέχεια υπάρχει ο MZR-CD των 2.2 λίτρων, επίσης με χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων των έξι σχέσεων και δύο εκδόσεις ισχύος (των 150 και των 185 ίππων).
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ