top icon
Πωλήσεις

Toyota Avensis Signature

Η νέα έκδοση Avensis Signature είναι προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις των πελατών Τοyota, τόσο σε επίπεδο εξοπλισμού όσο και σε σχέση αξίας τιμής.

H έκδοση είναι δομημένη με το Signature Design Pack, ένα ειδικά μελετημένο σύνολο αξεσουάρ, που υπογραμμίζει τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά του μοντέλου. Μία πλειάδα πλαισίων και λεπτομερειών χρωμίου τονίζουν από κάθε πλευρά την εξωτερική σχεδίαση του αυτοκινήτου, με επιστέγασμα την ειδικά σχεδιασμένη αεροτομή Toyota Motorsport. Το σύνολο υπογράφεται με την ειδική σήμανση Avensis Signature.
 
Το Avensis Signature διατίθεται σε κινητήρες Valvematic τόσο των 1.6 λίτρων (132hp) όσο και των 1.8 λίτρων (147hp). Με τεχνολογία Toyota Optimal Drive, οι κινητήρες αυτοί παρέχουν χαμηλή κατανάλωση.
 
Η έκδοση Avensis Signature προσφέρει για περιορισμένο χρονικό διάστημα το Signature Design Pack δωρεάν, σε συνδυασμό με πρόσθετα οικονομικά οφέλη προς τον καταναλωτή, όπως η εκχώρηση δικαιώματος απόσυρσης. 
 
Ο συνδυασμός τόσο των επιπλέον παρεχόμενων αξεσουάρ όσο και του κόστους δικαιώματος απόσυρσης που προσφέρει η Τoyota δωρεάν στους πελάτες της για την έκδοση Avensis Signature προσδίδει ένα σημαντικό όφελος το οποίο ανέρχεται έως και το ποσό των 3.400 ευρώ.
 
Σε συνδυασμό με την εγγύηση Toyota (180.000 χλμ ή 6 χρόνια, με ευρύτατη κάλυψη μερών και λειτουργιών) το Toyota Avensis συνιστά επιλογή καλής λειτουργίας στις σημερινές αβέβαιες εποχές.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ