top icon
Επικαιρότητα

2η διεθνής έκθεση Υγραεριοκίνηση 2011

Η 2η διεθνής έκθεση Υγραεριοκίνηση 2011 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η 2η διεθνής έκθεση Υγραεριοκίνηση 2011 θα πραγματοποιηθεί από την Παρασκευή 11 έως και την Κυριακή 13 Νοεμβρίου στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου.

Η επιτυχία της πρώτης διοργάνωσης (σταθμός μετρό Σύνταγμα- Μάιος 2011) αλλά και η αυξανόμενη τάση του κοινού για μεταστροφή σε φθηνότερα και αξιόπιστα, εναλλακτικά της βενζίνης καύσιμα, με την παράλληλη κινητοποίηση των επαγγελματιών του χώρου για ενημέρωση και εξειδίκευση πάνω στα συστήματα υγραεριοκίνησης, με σκοπό την κάλυψη αυτής της ανάγκης, οδηγούν στην πραγματοποίηση της 2ης Διεθνούς Έκθεσης Υγραεριοκίνηση.

Η 2η διεθνής έκθεση Υγραεριοκίνηση ενισχύεται σημαντικά με την διοργάνωση της στους μεγαλύτερους εντός πόλης εκθεσιακούς χώρους, με το διεθνή χαρακτήρα της που απορρέει από τις συμμετοχές εταιρειών και από το εξωτερικό, με την εκθεσιακή συμμετοχή των leaders της αγοράς, τόσο από τον χώρο των αυτοκινητοβιομηχανιών όσο και από των χώρο των εμπόρων & εγκαταστατών συστημάτων υγραεριοκίνησης.

Η είσοδος θα είναι ελεύθερη για τους επισκέπτες (καταναλωτές και επαγγελματίες) που θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν κάθε λύση που προσφέρει η αγορά επάνω στα συστήματα υγραεριοκίνησης, τα υγραεριοκίνητα μοντέλα αυτοκινήτων και το υγραέριο κίνησης.

 
Ωράριο λειτουργίας
Παρασκευή 11 Νοεμβρίου: 14.00-20.30
Σάββατο 12 Νοεμβρίου: 10.00-20.30
Κυριακή 13 Νοεμβρίου: 10.00-20.30
 
Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου
Oδός Αναπαύσεως 19 & Δωδεκανήσου στο Άλσος Περιστερίου
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ