top icon
Blog

Έξοδος Πάσχα: Ένας-ένας…

Ο δρόμος έχει τη δική του ιστορία και είναι σημαντικό να ταξιδεύουμε με ψυχραιμία, επιστρατεύοντας τον καλό μας εαυτό. Σχόλιο του Σ.Χ. συνδεδεμένο με την έξοδο από την Αθήνα και αλλού.

Να ζήσουμε λοιπόν και τη στιγμή της διαδρομής.

Με ο,τιδήποτε, αρκεί να είναι μαζί μας αγαπημένοι, να μη μετράμε απουσίες σε συγγενείς, φίλους και συνεργάτες και με την ατομική μας ευθύνη στο ΟΝ, πάμε εκτός έδρας.

Διαβάζουμε στα πολιτικά site ότι δικαιολογείται η έξοδος επειδή μετά από καιρό, λόγω COVID ζούμε ένα ελεύθερο Πάσχα. Όπως το αντιλαμβάνεται ο καθένας και αφού είσαι σε mode (sic) «όπου φύγει-φύγει», κάντο με στιλ. Κόντρα στο ρεύμα επιλέγοντας μη προβλέψιμο προορισμό και σε ωράριο όπου η νύχτα γίνεται ημέρα. Είπαμε κόντρα στο ρεύμα, για την ασφάλεια μας.

Ζητούμενο να ταξιδέψεις ήρεμος και να επιστρέψεις ασφαλής

Ευφυείς όσοι καθυστερούν να φύγουν και τυχεροί όσοι έχουν τη δυνατότητα να επιστρέψουν με καθυστέρηση. Θυμίζει 15 Αυγούστου το Πάσχα. Εργάζεσαι μέχρι και 12-14 και επιστρέφεις αργότερα.

Σύμφωνοι, αγαπητοί συνεργάτες, δεν ισχύει για εμάς και για 999 επαγγέλματα, όταν ειδικώς στη δουλειά μας όσοι σε site έχουν ξεχάσει τις αργίες. Ευτυχώς προκύπτει δουλειά από το σπίτι όπως και για τους δικούς μας της Alpha Editions σε 4Τ, Hello και intronews.gr. Ήδη σε πτήση και δεν χάνεται το dark room με συνθέτη τον Νίκο Μποζιονέλο, έναν ωραίο παλιό και το blog του ΠΚ . Ο Κωστόπουλος το χαίρεται όλο αυτό, με την ευθύνη του site από το «Α-Ω». Το στοίχημα εδώ, αφορά στο πότε θα σκάσει ο κ. Σέργιος Πουλερές που τρέχει, φτάνει και ξανά από την αρχή και είναι γεγονός πως έχει αλλάξει ταχύτητα όλη η Alpha Editions.

Με τον «προβοκάτορα» σε εξωγήινους ρυθμούς και είναι γεγονός πως αυτή η προσπάθεια της ομάδας του Γιώργου Πολυμενέα που δεν αντιγράφεται σε κάνει να ζηλεύεις. Θετικά βέβαια. Πως αλλιώς;

Η πίεση καταλήγει στους Advengers, Νικόλα και Γιωργή (bonjour moncieu) με ερωτήσεις και απορίες από μέιλ σε μίτινγκ, ενίοτε και στο χώρο στάθμευσης.

Η αγωνία για τα site μας στο κόκκινο, με την αισθητική και την ευρύτερη πρακτική, να μην ξεφεύγουν από την εντιμότητα, ότι εκφράζει ιδιοκτήτες και συνεργάτες τους δημιουργούς. Ότι άλλοτε ακολουθεί και συχνά επιβάλλει η εμπορική μας διεύθυνση, ευθύνη της κ. Πηνελόπης Μουλά που «τακτοποιεί» τα μπιζού της εταιρείας, ομάδα της.

Το Σάββατο, την Κυριακή;

Ευτυχώς έχουμε ήπια αγωνιστική δραστηριότητα και σε σχέση με το MotoGP συνδυάζεις το θέαμα από COSMOTE TV με ακούσματα Δ.Δ. και κείμενο Χ.Α. σε 4troxoi.gr. Δεν είναι ειδικός ο Χρήστος, αλλά μετά τον Δημήτρη ψάχνω, αλλά Αποστολόπουλο θα διαβάσω αφού τον λατρεύει τον θεσμό και έχει απάντηση για ότι δεν ερμηνεύεται παρακολουθώντας την τηλεοπτική κάλυψη.

MotoGP - COTA

Αντίστοιχα ο Κυρ Σπύρος, ο κ. Χατήρας έχει τρέλα με το WEC και μαζί του θα παρακολουθήσουμε τον αγώνα στην Πορτογαλία, στο Πορτιμάο. Πίστα-ειδική διαδρομή όπως θα είναι και τα δικά μας τα Μέγαρα, όταν επεκταθούν. Στο WEC, δεύτερος γύρος, έξι ώρες κυνήγι της Toyota. Στην καταδίωξη, Ferrari, Porsche, Peugeot και η Cadillac. Μας το υπενθυμίζει κάθε φορά ο αναγνώστης φίλος Αντώνης Καραδήμας, με τον ωραίο τον κατ’ ιδίαν τρόπο μακριά από την κριτική μέσω FB. 

Με τον Μανώλη να μου απαγορεύει να διαβάζω σχόλια στα δικά μας post και ειδικά της στήλης μου στην ενότητα «Απόψεις», διαβάζω τι γράφουν ως σχόλια-απαντήσεις, οι φίλοι στο FB σε άλλα site αυτοκινήτου. Τη διαφωνία την αντιλαμβάνομαι. Αντίστοιχα κατανοείς τον προσδιορισμό της υπερβολής, αφού εσύ που σερφάρεις αγνοείς ότι στους πολλούς αρέσει. Από εκεί και πέρα, προς τι η απαξίωση, οι ειρωνείες και οι προσβολές. Πάτα unlike και στο καλό. Άλλωστε τις προδιαγραφές επιτυχίας τις ορίζει η πλειοψηφία και τις προσδιορίζει η Google με την οποία ακόμα φλερτάρουμε, αποφεύγοντας στρατηγικά το βιασμό και την εκτόξευση.

Στο τέλος, αν κάποιος κοροϊδεύει κατά επανάληψη προσπερνάς. Αν τον επισκέπτεσαι καλό του κάνεις και είναι λεπτομέρεια ότι μας βρίζεις. 

Περαστικά

Κάποιοι αναρρώνουν και κάποιοι ανήμποροι διαχειρίζονται με υπομονή την κακοτυχία.

Σε αποκατάσταση και μάλιστα σε ρυθμούς πιλότου ο Κώστας Καββαθάς όπως και ο Δημήτρης Μιχελακάκης που αντιδρά ως γεννημένος νικητής. Πρωταθλητές και οι δύο τους. Λεοντόκαρδοι όπως οι φίλοι μας, ο Φίλιππος, ο Θέμης, ο Νικόλας κ.α με την ευχή να είναι έτοιμοι για τις διακοπές και όπως λέγεται όταν ευχόμαστε και του χρόνου, να έχουμε να λέμε όντας παρόντες στο απουσιολόγιο, με κάθε αφορμή. 

Καλή Ανάσταση._Σ.Χ.

ΥΓ: Που είναι γραμμένο ότι συντάκτης αυτοκινήτου, πολλάκις Πρωταθλητής, δεν έχει το δικαίωμα του πολιτικού λόγου; Αναμφισβήτητα, κρινόμαστε… 

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ