top icon
Επικαιρότητα

Πρεμιέρα: BMW 225xe

Πρεμιέρα στη Φρανκφούρτη για την plug-in hybrid έκδοση της 2 Series Active Tourer.

Ήταν μια αναμενόμενη κίνηση εκ μέρους της γερμανικής εταιρείας και το μόνο περί αυτής ζήτημα ήταν το πότε. Στη γερμανική πόλη βλέπουμε την 225xe, της οποίας το υβριδικό σύστημα περιλαμβάνει το ισχύος 136 ίππων τρικύλινδρο TwinPower Turbo μηχανικό σύνολο των 1.5 λίτρων και έναν ηλεκτρικό κινητήρα των 88 ίππων. Ο κινητήρας εσωτερικής καύσης θα δίνει κίνηση στους εμπρός τροχούς, ενώ ο ηλεκτρικός κινητήρας στους πίσω. Η τετρακίνηση παρέχεται όταν και οι δύο δουλεύουν μαζί. Η συνδυασμένη ισχύς του μοντέλου ανέρχεται στους 224 ίππους, παράγοντας 385 Nm ροπής.

Στον τομέα των επιδόσεων η plug-in hybrid έκδοση της 2 Series Active Tourer διακρίνεται επίσης, καθώς σύμφωνα με την εταιρεία επιταχύνει από στάση έως τα 100 χιλιόμετρα την ώρα σε 6,7 δευτερόλεπτα, ενώ η τελική της ταχύτητα ανέρχεται στα 202 χιλιόμετρα την ώρα. Η μέση κατανάλωσή της είναι εξαιρετικά χαμηλή (2.0-2.1 λτ./100 χλμ) και οι εκπομπές διοξειδίου του άνθρακα στην ατμόσφαιρα κυμαίνονται από 46 έως 49 γραμμάρια ανά χιλιόμετρο.

Η plug-in hybrid έκδοση της 2 Series Active Tourer μπορεί να κινηθεί χρησιμοποιώντας μόνο τον ηλεκτρικό κινητήρα για 41 χιλιόμετρα και με ανώτατη ταχύτητα 125 χιλιόμετρα την ώρα. Η παραγωγή της θα ξεκινήσει αργότερα μέσα στη χρονιά και η τιμή πώλησής της στη Γερμανία θα είναι 37.800 ευρώ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ