top icon
Πωλήσεις

Shell FuelSave Unleaded

H Shell παρουσιάζει στην Ελλάδα τα νέα καύσιμα οικονομίας, τα οποία είναι σχεδιασμένα να σας βοηθούν να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.

H Shell παρουσιάζει στην Ελλάδα τα νέα καύσιμα οικονομίας, τα οποία είναι σχεδιασμένα να σας βοηθούν να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα χωρίς επιπλέον κόστος.
 
Η νέα απλή αμόλυβδη Shell Fuelsave Unleaded 95 οκτανίων έχει σχεδιαστεί ειδικά ώστε να λιπαίνει τα σημεία στα οποία δεν μπορούν να φτάσουν τα λάδια του κινητήρα, με αποτέλεσμα αυτός να λειτουργεί πιο ομαλά και να μεταφέρεται μεγαλύτερη διαθέσιμη ενέργεια στους τροχούς. Περιέχει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά, τα οποία διατηρούν τα εξαρτήματα του κινητήρα καθαρά.
Έτσι, η νέα Shell FuelSave Unleaded είναι σχεδιασμένη να προσφέρει ομαλή οδήγηση και μεγαλύτερη οικονομία καυσίμου.

 
Πώς η νέα Shell FuelSave Unleaded είναι σχεδιασμένη να σας βοηθά να εξοικονομείτε έως και 1 λίτρο σε κάθε γέμισμα;
Ο κινητήρας σας μπορεί να χάσει σημαντική ενέργεια λόγω της τριβής και της συσσώρευσης ιζημάτων στο σύστημα καυσίμου. Οι επιστήμονες της Shell ανέπτυξαν ειδικά συστατικά οικονομίας καυσίμου (Shell Efficiency Improvers) σχεδιασμένα να βοηθούν στη μείωση αυτής της απώλειας ενέργειας με αποτέλεσμα να σας βοηθά να εξοικονομείτε καύσιμο σε κάθε γέμισμα. Η απόδοση της νέας τεχνολογίας δοκιμάστηκε από τον Κώστα Στεφανή και τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά. Οδήγησε περισσότερα από 24 χιλιόμετρα με το ένα μόλις λίτρο απλής αμόλυβδης Shell FuelSave Unleaded.
 
Το νέο πετρέλαιο κίνησης Shell FuelSave Diesel είναι επιστημονικά σχεδιασμένο να έχει πιο γρήγορη ανάφλεξη και αποτελεσματικότερη καύση από το απλό πετρέλαιο κίνησης. Περιλαμβάνει ειδικά απορρυπαντικά συστατικά, τα οποία κρατούν τα μπεκ ψεκασμού καθαρά και αποτρέπουν τη συσσώρευση ιζημάτων στον κινητήρα, βοηθώντας έτσι στη μείωση κατανάλωσης καυσίμου.

 
ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΓΙΑ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΥΣΙΜΟΥ
Αφαιρέστε τη σχάρα οροφής: Μια σχάρα οροφής δημιουργεί φορτίο, το οποίο μειώνει την αεροδυναμική απόδοση του αυτοκινήτου σας. Αν κλείνετε τα παράθυρα και απομακρύνετε τη σχάρα οροφής μπορεί να έχετε μέχρι και 10% μείωση κατανάλωσης καυσίμου.
Οδηγείτε ομαλά: Η επιθετική οδήγηση καίει περισσότερο καύσιμο. Αποφύγετε την απότομη επιτάχυνσηκαι πέδηση και διατηρείτε το τιμόνι σας όσο το δυνατόν πιο ίσιο.
Χρησιμοποιείτε υψηλές ταχύτητες στο κιβώτιο ταχυτήτων: Όταν οδηγείτε σε υψηλή ταχύτητα στο κιβώτιο, χρησιμοποιείτε λιγότερο καύσιμο. Έτσι, αλλάζετε σε πιο υψηλή ταχύτητα όσο πιο συχνά μπορείτε.
Σβήνετε τον κινητήρα όταν είσαστε ακίνητοι για πολλή ώρα: Είστε εγκλωβισμένοι στην κίνηση για περισσότερα από 10 δευτερόλεπτα; Σβήστε τον κινητήρα σας και αποφύγετε τη χρήση καυσίμου, όταν δεν είναι απαραίτητη.
Αποφύγετε τις υψηλές στροφές: Όταν ανεβαίνουν οι στροφές του κινητήρα, αλλάξτε εγκαίρως ταχύτητα.Όταν το στροφόμετρο «χτυπάει κόκκινο» καίτε επιπλέον καύσιμα.

 
Μπορείτε να βρείτε δωρεάν συμβουλές για την εξοικονόμηση καυσίμου στο www.shell.gr/fuelsave
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ