top icon
Επικαιρότητα

Νέο Honda CR-V

Παγκόσμια πρεμιέρα για την τέταρτη γενιά του γνωστού SUV μοντέλου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, όπου παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής.

Παγκόσμια πρεμιέρα για την τέταρτη γενιά του γνωστού SUV μοντέλου, στη διεθνή έκθεση αυτοκινήτου του Los Angeles, όπου παρουσιάστηκε η έκδοση παραγωγής.
 
Tο Honda CR-V είχε πραγματοποιήσει –ως concept ακόμη, έστω και πολύ κοντά στην τελική του μορφή- την πρώτη του δημόσια εμφάνιση στο «Orange County International Auto Show» της πολιτείας της California, που έλαβε χώρα από τις 22 έως τις 25 Σεπτεμβρίου.
 
Όπως ανακοινώθηκε, το νέο CR-V παραγωγής θα ξεκινήσει τις πωλήσεις του στην αγορά των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής στις 15 Δεκεμβρίου του 2011, ενώ στην ευρωπαϊκή ήπειρο θα έρθει το φθινόπωρο του 2012. Εξυπακούεται ότι στη «δική» μας πλευρά του Ατλαντικού θα διανέμεται σχετικά διαφοροποιημένο, από μηχανικής τουλάχιστον πλευράς, σε σχέση με την έκδοση που παρουσιάζεται αυτές τις ημέρες στη μεγαλούπολη της Καλιφόρνια. 

 
Όπως φαίνεται στις εικόνες, παρά τις αλλαγές στην εξωτερική του εμφάνιση και τα περισσότερο δυναμικά του χαρακτηριστικά, το νέο CR-V διατηρεί σε μεγάλο βαθμό τη σχεδιαστική ταυτότητα του προκατόχου του. Σχετικά με τους κινητήρες που θα το συνοδεύουν δεν γνωστοποιήθηκε ακόμη κάτι συγκεκριμένο, πέραν του ότι θα είναι περισσότερο φιλικοί με το περιβάλλον και θα εξασφαλίζουν χαμηλότερη κατανάλωση σε σύγκριση με το παρελθόν.
 
Tο CR-V είναι ένα από τα πιο επιτυχημένα SUVs, με εμπορική παρουσία σε περισσότερες από 160 χώρες στην Ευρώπη, στην Ασία, στη Νότιο Αμερική, στη Βόρειο Αμερική και στην Αφρική.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ