top icon
Αγώνες

F1 news: Και επίσημα ο Vettel στη Ferrari, θετικά νέα για τον Bianchi

Aνακοινώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Vettel στη Ferrari, στην οποία θα αντικαταστήσει τον Alonso, που μετακινείται στη McLaren. Παράλληλα, υπάρχουν θετικά νέα για την κατάσταση της υγείας του Bianchi

Μετά από αναμονή αρκετών ημερών, ανακοινώθηκε και επίσημα η μετακίνηση του Sebastian Vettel στη Ferrari, στην οποία θα αντικαταστήσει τον Fernando Alonso, ο οποίος μετακινείται στη McLaren. Το συμβόλαιο που υπέγραψε αναφέρεται σε τριετή συνεργασία, κατά την οποία ο τέσσερις φορές παγκόσμιος πρωταθλητής θα ηγηθεί της προσπάθειας της Scuderia Ferrari να ανακάμψει και να επανέλθει σε πρωταγωνιστικούς ρόλους.

Η επιβεβαίωση για τη μεταγραφή του Ισπανού θα έρθει πιθανότατα το Σαββατοκύριακο, στα πλαίσια της διεξαγωγής του τελευταίου αγώνα της χρονιάς, στο Abu Dhabi. Δεν είναι ακόμη βέβαιο ποιανού τη θέση θα πάρει ο Fernando στη βρετανική ομάδα, καθώς η αποχώρηση του Jenson Button δεν μπορεί να θεωρείται βέβαιη.

Σχετικά με τον Jules Bianchi, που τραυματίστηκε σοβαρά με το μονοθέσιο της Marussia κατά τη διάρκεια του Grand Prix Iαπωνίας, τα νέα μπορούν να θεωρούν ευχάριστα. Ο άτυχος πιλότος αναπνέει πλέον χωρίς μηχανική υποστήριξη, αλλά και χωρίς ακόμη να έχει ανακτήσει τις αισθήσεις του. Η εξέλιξη αυτή είναι θετική, αν και υπάρχει μακρύς δρόμος ακόμη, αφού η κατάστασή του παραμένει κρίσιμη.

Στο πολύ επίκαιρο κάθε τέτοια εποχή για τη Formula 1 κεφάλαιο της σύνθεσης των ομάδων για το 2015, η Lotus ανακοίνωσε τη συνέχιση της συνεργασίας της με τον ταλαντούχο Γάλλο Romain Grosjean. Όσο για την ταλαίπωρη οικονομικά Caterham, στον τελευταίο αγώνα της χρονιάς θα παρουσιαστεί με τον μαχητικό Ιάπωνα Kamui Kobayashi.

 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ