top icon
Επικαιρότητα

Ανανεωμένο Peugeot 107

Με εντελώς ανασχεδιασμένη εμφάνιση στο εμπρός μέρος του αμαξώματος, αλλά όμως τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, το νέο 107 υιοθετεί και αυτό με τη σειρά του το νέο σχεδιαστικό ύφος της Peugeot.

Με εντελώς ανασχεδιασμένη εμφάνιση εμπρός μέρος του αμαξώματος, αλλά όμως τις ίδιες εξωτερικές διαστάσεις, το νέο 107 υιοθετεί και αυτό με τη σειρά του το νέο σχεδιαστικό ύφος της Peugeot.
 
Το Peugeot 107 εξελίσσεται και εμπλουτίζεται με μία ανανεωμένη γκάμα, ειδικές εκδόσεις και νέο εξοπλισμό, για να μπορέσει να ανταποκρίνεται με τις απαιτήσεις των καταναλωτών. Οι αγορές έχουν αναπτυχθεί επίσης, με 16 νέες χώρες να προστίθενται σε σύνολο πλέον 48 χωρών που πωλείται το 107. Μετά την κατασκευή περισσότερων από 665.000 αυτοκινήτων έως το τέλος του 2011, το 107 γράφει ένα νέο κεφάλαιο στην ιστορία του.


 

Το νέο, πιο καμπύλο καπώ παρουσιάζει το νέο λογότυπο της εταιρείας, έτσι ώστε οι νευρώσεις στο καπώ που πλαισιώνουν το νέο λιοντάρι και το πλαίσιο του αριθμού κυκλοφορίας που βρίσκεται πλέον στο κέντρο της πρόσοψης, δίνουν μία αίσθηση της σχέσης με το 208.

 
Ενώ διατηρούν το σχήμα του και την ψηλή τους θέση, τα φώτα είναι πιο εκλεπτυσμένα: εμπρός, επεκτείνονται και έχουν μία μάσκα σε δύο τόνους, σε αντιστοιχία με το λιοντάρι, ενώ πίσω διακοσμούνται με μία σκούρα μάσκα που πλαισιώνει τα φώτα με ένα σκούρο ρουμπινένιο χρώμα.
 
Η νέα γρίλια του ψυγείου, είναι στην χαρακτηριστική μορφή κυψέλης του 107 και σχηματίζει ένα λεπτό «χαμόγελο», που πλαισιώνεται από το χρώμα του αμαξώματος που το πλαισιώνει.

 
Ο νέος εμπρός προφυλακτήρας έχει προστατευτικά φιλέτα –ένα εμπρός και τα άλλα δύο στα πλαϊνά– τόσο διακοσμητικά όσο και πρακτικά, ιδιαίτερα χρήσιμα για τις συνθήκες της οδήγησης στην πόλη.
 
Το 107 υιοθετεί μια νέα οπτική ταυτότητα εμπρός μέσω των φώτων ημέρας LED που τονίζουν τα πλευρικά προστατευτικά, και -ανάλογα με την έκδοση– προβολείς ομίχλης με χρωμιωμένο πλαίσιο. Όλα αυτά συνδέονται με μια κομψή γραμμή κατωφλίου και νέες διακοσμήσεις, δίνοντας στο 107 μια νέα ταυτότητα. Επιπλέον, η γκάμα των χρωμάτων ενισχύεται με την προσθήκη ενός νέου αποκλειστικού χρώματος «Plum».
 
Ο νέος συνδυασμός χρωμάτων «Mistral» στο εσωτερικό, οι νέες ταπετσαρίες καθισμάτων «Manhattan» και οι δίχρωμες επενδύσεις στο ταμπλώ και τις πόρτες, που τώρα είναι απλά μαύρες, βελτιώνουν την ποιότητα του χώρου επιβατών.
 
Νέος εξοπλισμός άνεσης
1. Ηχοσύστημα CD με 2 επιπλέον ηχεία στο βασικό ή προαιρετικό εξοπλισμό ανάλογα με την έκδοση
2. Νέο ηχοσύστημα PC Bluetooth CD στον προαιρετικό εξοπλισμό, το οποίο συνδυάζεται με 2 επιπλέον ηχεία, προσφέροντας συνδέσεις USB, MP3 και Bluetooth.
3. Το νέο δερμάτινο τιμόνι συνδυάζεται με νέο μοχλό ταχυτήτων με δερμάτινη επένδυση και διατίθεται στο βασικό ή στον προαιρετικό εξοπλισμό.
 
Το 107 έχει ακόμη μια απλή γκάμα με 2 επίπεδα εξοπλισμού, διατίθεται σε 3-θυρες και 5-θυρες εκδόσεις και με 2 κινητήρες: 1.0lt με μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων 5-σχέσεων και 1.0lt με κιβώτιο
ταχυτήτων 5-σχέσεων two-tronic.
 
Τέλος, το 107 μειώνει ακόμη περισσότερο τα επίπεδα των εκπομπών CO2 σε 99 και 104 g/km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το two-tronic κιβώτιο ταχυτήτων. Το κόστος χρήσης είναι επίσης βελτιωμένο με την κατανάλωση καυσίμου να έχει μειωθεί σε 4.3 και 4.5 λίτρα ανά 100 km αντίστοιχα, για το μηχανικό και το two-tronic κιβώτιο ταχυτήτων.
 
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ