top icon
Διάφορα

Είσοδος της Abarth στην Ελλάδα

Η Fiat Group Automobiles Hellas προχώρησε στο επαναλανσάρισμα της Abarth στην Ελλάδα, αρχικά με 2 κέντρα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη.

Η εταιρία Fiat Group Automobiles Hellas προχώρησε στο επαναλανσάρισμα της Abarth στην Ελλάδα, η οποία θα σταθεί αυτόνομα, δίπλα στις Fiat, Lancia, Alfa Romeo και Fiat Professional. Η συγκεκριμένη κίνηση ήταν αναμενόμενη, μετά την «επίσημη» αναβίωση της εταιρίας, πριν από μερικούς μήνες και με δεδομένο το λανσάρισμα των μοντέλων 500 Abarth και Grande Punto Abarth.
 
Το δίκτυο της Abarth θα αποτελείται από ένα μικρό αριθμό προσεκτικά επιλεγμένων συνεργατών. Αυτοί εκτός της πώλησης των αυτοκινήτων της μάρκας θα παρέχουν στους πελάτες εξειδικευμένες υπηρεσίες “customisation”, σέρβις, καθώς και βελτίωσης των διαφόρων μοντέλων με ειδικά «κιτ» της Abarth.
 
Ήδη έχουν ανακοινωθεί δύο εξειδικευμένα κέντρα πώλησης και after sales υπηρεσιών, καλύπτοντας τις ανάγκες της Αθήνας και της Θεσσαλονίκης. Το πρώτο ανήκει στον Παζαρόπουλο και βρίσκεται στα Σίδερα Χαλανδρίου, στη διεύθυνση Κηφισίας 5. Το δεύτερο είναι του Σφακιανάκη, στο 9ο χλμ. εθν. οδού Θεσσαλονίκης-Νέων Μουδανιών.
 
Αναφορικά με τα μοντέλα της Abarth που διατίθενται ήδη στην Ελλάδα, το Grande Punto Abarth 1.4 των 155 ίππων διατίθεται στην τιμή των 18.400 ευρώ, ενώ η αναβάθμιση στους 185 ίππους με το super sport “esseesse kit”, ορίζεται σε 4.500 ευρώ επιπλέον κόστος. Tο 500 Abarth 1.4 των 135 ίππων θα κοστίζει επίσης 18.400 ευρώ, ενώ η άφιξη του “esseesse kit” που θα αυξάνει την ιπποδύναμη στους 155hp, αναμένεται μέσα στο 2009.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ