top icon
Επικαιρότητα

H McLaren GT «παίζει» Βιβάλντι

Το διάσημο έργο του Αντόνιο Βιβάλντι «Οι Τέσσερις Εποχές: Χειμώνας 3ο μέρος», παρουσιάζεται από τη McLaren GT με έναν διαφορετικό τρόπο λόγω των Χριστουγεννιάτικων εορτών.

Η McLaren σε συνεργασία με την εταιρεία παραγωγής The Outbound Life, δημιούργησε ένα εορταστικό βίντεο με πρωταγωνιστές μία McLaren GT και την βιολίστρια Erica Carpenedo.

Στο σύντομο βίντεο των 60 δευτερολέπτων, η Ιταλίδα Erica Carpenedo παίζει το έργο του Αντόνιο Βιβάλντι «Οι Τέσσερις Εποχές: Χειμώνας 3ο μέρος», την ώρα που μία McLaren GT διασχίζει τους “στριφτερούς” δρόμους της Καλιφόρνιας.

Οι Kody και Kyler McCormick, επικεφαλής της εταιρείας παραγωγής The Outbound Life δήλωσαν πως το να επαναπροσδιορίζεται το εφικτό μέσω μιας νέας προοπτικής είναι πολύ συναρπαστικό. Υπήρξε μεγάλος ενθουσιασμός λόγω της συνεργασίας μας με τη McLaren, καθώς ξέραμε ότι θα μπορούσαμε να παράγουμε ένα έργο που θα απεικόνιζε την McLaren GT διαφορετικά. Θέλαμε να δημιουργήσουμε μια συναρπαστική εμπειρία για το κοινό, μια εμπειρία που θα θυμάται.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ