top icon
Επικαιρότητα

Το Γαλλικό άρμα της Citroen κατακτά τις κινηματογραφικές αίθουσες

Το πρωτότυπο άρμα της Citroen το οποίο είναι εμπνευσμένο από το θρυλικό 2CV, θα πρωταγωνιστήσει στην νέα ταινία «Asterix & Obelix: The Middle Kingdom».

Τα αυτοκίνητα έχουν το δικό τους ρόλο στις ταινίες από αμνημονεύτων χρόνων και συχνά πυκνά σχετίζονται άμεσα με τις κινηματογραφικές παραγωγές. Για παράδειγμα όταν η General Motors συνεργάστηκε με την εταιρεία που υλοποίησε το κινηματογραφικό blockbuster Transformers, η αναγνωρισημότητα των μοντέλων της εταιρείας έφτασε σε τεράστια επίπεδα.

Citroen

Το ίδιο θέλει να κάνει και η Citroen αλλά με λίγο διαφορετικό τρόπο. Βλέπετε η γαλλική μάρκα σε συνεργασία με την Pathe, την Trésor Films και τις Editions Albert Rene σχεδίασε και ανέπτυξε ένα πρωτότυπο άρμα για την επερχόμενη ταινία “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom”.

Η συνεργασία μεταξύ της Citroen και των παραγωγών της ταινίας αποτελεί μια δυναμική συνάντηση μεταξύ δύο θρύλων του γαλλικού πολιτισμού. Το εμβληματικό Citroen 2CV το οποίο έχει γίνει μέρος της πολιτιστικής κληρονομιάς της χώρας από τη δεκαετία του ’40 ενέπνευσε τον σχεδιασμό του πρωτότυπου άρματος που σχεδιάστηκε από τη Citroen.

Citroen

Το αμάξωμα του άρματος της Citroen είναι κατασκευασμένο από μασίφ δρυς, με τους τροχούς να είναι κατασκευασμένοι από επαναχρησιμοποιημένες ασπίδες. Η ανάρτηση έχει κατασκευαστεί από εντόσθια αγριογούρουνου, ενώ το concept συμπληρώνουν οι προβολείς από πυγολαμπίδες στην οροφή και το πορτμπαγκάζ από ατσάλι της Γαλατίας. Φυσικά το νέο λογότυπο της Citroen που κοσμεί το άρμα, έχει επίσης επανασχεδιαστεί με τα φτερά του κράνους του Αστερίξ.

Citroen

Η συνεργασία της Citroen και της κινηματογραφικής παραγωγής συνεχίστηκε και πίσω από τις κάμερες καθώς η Γαλλική εταιρεία παρείχε έναν αμιγώς ηλεκτροκίνητο στόλο αποτελούμενο από 10 οχήματα: τρία ë-C4, τρία C5 Aircross PHEV, δύο ë-Spacetourer, ένα Ami και ένα ë-Jumpy.

Citroen

Το “Asterix & Obelix: The Middle Kingdom” θα κυκλοφορήσει αρχικά την 1η Φεβρουαρίου 2023 στις γαλλικές κινηματογραφικές αίθουσες.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: CITROEN

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

  • Citrroen
  • Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

    ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ