top icon
Επικαιρότητα

Fiat-Suzuki: Συμφωνία για παροχή κινητήρων diesel στη Maruti

Οι δύο εταιρείες έκλεισαν μία σημαντική συμφωνία κατά την οποία η Fiat θα παρέχει στην Maruti Suzuki India Limited, τον diesel κινητήρα 1.3 MultiJet, ο οποίος αποδίδει 75 ίππους.

Οι δύο εταιρείες έκλεισαν μία συμφωνία κατά την οποία η Fiat θα παρέχει στην Maruti Suzuki India Limited, τον diesel κινητήρα 1.3 MultiJet 75 ίππων BS-IV και ο επίσημος αντιπρόσωπος θα είναι η Fiat India Automobiles Limited (FIAL), αποτέλεσμα της κοινοπραξίας μεταξύ της Fiat και Tata Motors και της Maruti Suzuki India Limited (MSIL).
 
Η FIAL θα παρέχει στην MSIL 100.000 κινητήρες MultiJet το χρόνο, ξεκινώντας από τον Ιανουάριο του 2012 και για τα επόμενα τρία χρόνια. Ο κινητήρας θα εγκατασταθεί στα οχήματα Suzuki τα οποία θα παράγονται και θα πωλούνται στην Ινδία από την MSIL.
 
Η παραγωγή του κινητήρα για την MSIL θα ξεκινήσει την τέταρτη εβδομάδα του Ιανουαρίου στο εργοστάσιο της FIAL στο Ranjangaon, κοντά στην Pune στην πολιτεία της Maharashtra. Η συγκεκριμένη παραγωγή αποτελεί τη συνέχεια των 1.3 MultiJet SDE, κινητήρες οι οποίοι είναι ήδη εγκεκριμένοι από τη Fiat και κατασκευάζονται από τη Suzuki Powertrain India Limited. Ο 1.3 Multijet 75hp BS-IV SDE είναι τετρακύλινδρος, 16V κινητήρας που ενσωματώνει την τεχνολογία ψεκασμού της Fiat Multijet.
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ