top icon
Επικαιρότητα

Διακρίσεις ασφάλειας για τα Volvo S60 & V60

Ξεχωριστά βραβεία στον τομέα της ασφάλειας τόσο στη γηραιά ήπειρο, όσο και στις Η.Π.Α. απέσπασαν τα S60 και V60, τα δύο μεσαία οικογενειακά μοντέλα της Volvo Cars.

Το Volvo V60 κατέκτησε πέντε αστέρια και ανακηρύχθηκε καλύτερο αυτοκίνητο στην κατηγορία μεγάλων οικογενειακών στις ευρωπαϊκές δοκιμές Euro-NCAP 2011 (Euro-New Car Assessment Program). 

 
Στις ίδιες δοκιμές ξεχωριστό βραβείο απέσπασε το City Safety, το σύστημα της Volvo για την αποφυγή συγκρούσεων σε χαμηλές ταχύτητες, που ανήκει στο βασικό εξοπλισμό των Volvo S60, V60, S80, XC60 & XC70. 

 
Το Volvo S60 με τη σειρά του αξιολογήθηκε με πέντε αστέρια στις αντίστοιχες δοκιμές πρόσκρουσης της NHTSA (National Highway Traffic Safety Administration) στις ΗΠΑ. Το Volvo S60 ήταν το μόνο αυτοκίνητο που έλαβε πέντε αστέρια και στις τρεις κατηγορίες πρόσκρουσης, ήτοι μετωπική, πλάγια σε στύλο και πλάγια σε επιφάνεια.
 
Είναι αξιοσημείωτο ότι το Volvo S60 είναι το μοναδικό αυτοκίνητο της premium κατηγορίας στις ΗΠΑ που διαθέτει πέντε αστέρια σε όλες τις κατηγορίες δοκιμών και ταυτόχρονα προσφέρει στον εξοπλισμό του όλα τα συστήματα ενεργητικής ασφάλειας που συνιστά η NHTSA.
 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ