top icon
Πωλήσεις

Saab: Nέα έκδοση 9-3Χ crossover

Η νέα έκδοση 9-3Χ crossover εφοδιάζεται με δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα απόδοσης 163 ίππων, σε συνδυασμό με το εξελιγμένο και γνωστό πλέον σύστημα τετρακίνησης Saab, το οποίο φέρει την ονομασία XWD.

Η νέα έκδοση 9-3Χ crossover εφοδιάζεται με δίλιτρο υπερτροφοδοτούμενο κινητήρα 163 ίππων, σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης Saab XWD.
 
Περιέχει πληρέστατο πακέτο βασικού εξοπλισμού, όπου περιλαμβάνονται τα φώτα xenon, το συστήμα υποβοήθησης στάθμευσηςς, το κάθισμα οδηγού με ηλεκτρική ρύθμιση, οι επενδύσεις καθισμάτων με ύφασμα-δέρμα, οι 17 ιντσών ζάντες αλουμινίου, ο διζωνικός κλιματισμός, ο αισθητήρας βροχής, τα ηλεκτρικά παράθυρα, οι ηλεκτρικά αναδιπλούμενοι εξωτερικοί καθρέπτες, ο αισθητήρας βροχής και άλλα. Διατίθεται μόνο με 6τάχυτο μηχανικό κιβώτιο ταχυτήτων. Η νέα έκδοση 9-3Χ 163 ίππων XWD, λόγω τοποθέτησης τιμής, απευθύνεται εμπορικά σε ένα πιο ευρύ δυνητικό αγοραστικό κοινό.
 
Το 9-3Χ εφοδιάζεται επίσης με 2 λίτρων κινητήρα βενζίνης 210 ίππων σε συνδυασμό με το σύστημα τετρακίνησης Saab XWD με eLSD (πίσω διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης). Συνολικά, το Saab 9-3X ενσωματώνει τη φιλοσοφία Saab EcoPower Technology, συνδυάζοντας την οδηγική εμπειρία τη χρήση της τεχνολογίας Turbo.
 
ΤΙΜΕΣ & ΕΚΔΟΣΕΙΣ
2.0t 163 hp XWD (Active): 36.900 ευρώ, νέα έκδοση
2.0TS 210 hp XWD (Active): 40.900 ευρώ
2.0TS 210 hp XWD (Arctic): 45.500 ευρώ
Ακολουθήστε το 4troxoi στο Google News και μάθετε πρώτοι όλα τα νέα!

ΤΙΜΕΣ - ΤΕΧΝΙΚΑ